Kuyumcular Odasından Emniyet Teşkilatına Ziyaret

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat ve yönetim Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı’nın 174.Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası sebebiyle İskenderun İlçe Emniyet müdürlüğüne bir ziyarette bulundu. İskenderun İlçe Emniyet Müdürü M.Mithat Tolunay’ı makamında ziyaret eden Fırat ‘İskenderun’un huzuru için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Emniyet güçlerimizin her zaman yanındayız’ dedi.

Polis haftası sebebiyle İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğüne bir ziyarette bulunan Kuyumcular Odası Başkanı Uğur Fırat, Türk Polis Teşkilatı’nın 174.Kuruluş Yıldönümünü kutladı.

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Tolunay ile makamında görüşen Fırat,  “Kahraman polisimizin fedakârlıkları sayesinde İskenderun’da huzuru görevini layıkıyla yerine getiren ve görevi uğruna canını veren kahraman polislerimize borçluyuz. Türk Polis Teşkilatı’nın 174.Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla, İskenderun İlçe Emniyet Müdürümüz M.Mitahat Tolunay’a Odamızı temsilen yaptığımız ziyarette İskenderun için düşüncelerimizi, aktardım.

Sıcak karşılaşmaları ve misafirperverlikleri için Sayın Emniyet Müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Ülkemizin dört bir yanında huzuru ve güvenliği sağlamak için gece gündüz çalışan polis memurlarımıza ve emniyet teşkilatının tüm birimlerine şükranlarımı sunuyor, görevlerinde başarılar diliyor; vatan uğruna canını vermiş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

“İSKENDERUN HUZURU İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü M.Mitahat Tolunay, Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederken, çalışmalarında başarılar diledi. Tolunay “Saat mefhumu olmadan  İskenderun’un huzuru için çalışıyoruz. Elimizden gelen tüm gayreti göstererek yaptığımız her çalışma daha yaşanır bir kent içindir. Bizlere verdiğiniz destek ve güç için teşekkürlerimi iletiyorum diye konuştu

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>