KIRIKHAN BELEDİYE BAŞKANI AYHAN YAVUZ MAZBATASINI ALDI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde halkın teveccühüyle 2. defa Başkan seçilen Cumhur İttifakı Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Kırıkhan Adliye Binasında düzenlenen tören ile mazbatasını aldı.

Törene; Hatay Milletvekili Doç.Dr. Hüseyin Yayman, Ak parti İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, MHP İlçe Başkanı Hamza Cirnoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhur İttifakı Belediye meclis Üyeleri, Ak Parti Kadın ve Gençlik kolları Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı başkanı, esnaf temsilcileri, STK temsilcileri, işadamları, Basın mensupları, Belediye personelleri ve çok sayıda vatandaşlar katıldılar.

Kırıkhan Adliyesindeki İlçe Seçim Kuruluna giden Başkan Yavuz ve umhur İttifakı Belediye Meclis üyeleri Kırıkhan İlçe Seçim Kurulu Başkanı Murat Karakaya’dan mazbatalarını alarak görevlerine başlamanın mutluluğunu birlikte yaşadılar.

Başkan Yavuz mazbata töreninde yaptığı konuşmada; “Mazbatamızı aldığımız bu onurlu günde bizlere ikinci kez bu görevi layık gören çok kıymetli hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum. Kırıkhan için hizmet mücadelemiz ve Gönül belediyeciliği çalışmalarımız mesai saati gözetmeksizin aralıksız sürecektir. Yeni dönemde yeni hizmetler için siyasi kimliğimizi bir yana bırakarak bundan sonra söz verdiğimiz gibi Kırıkhan’da Halkımızın gönül rızası için çalışıp, Cumhurbaşkanımızın emirleri doğrultusunda Hizmet odaklı Gönül Belediyeciliğine devam edeceğiz. Kırıkhan’ımıza kalıcı hizmetleri yapmaya devam etmek üzere tüm hemşerilerimizin huzurunda ikinci dönemimiz için mazbatamızı aldık. Hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum, Allah hepinizden razı olsun, Allah utandırmasın.” dedi.

Yoğun kalabalık eşliğinde adliye binasından ayrılan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Kırıkhan Belediyesi Hizmet Binasına geçerek burada düzenlenen tören ile makamına oturdu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>