İTSO Mart ayı Meclis toplantısı gerçekleştirildi

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İTSO Mart ayı Meclis toplantısı, Meclis Başkan yardımcısı Serdar Kirmit Başkanlığında gerçekleştirildi.

Meclisin açılışında, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde İTSO’nun katkıları ile düzenlenen, “Kadın Gözünden Yaşam” isimli fotoğraf sergisi ile ilgili sine vizyon gösterimi sunuldu. Sunumun ardından İskenderun Fotoğraf Sinema sanatı Derneği Başkanı Ayhan Karan’ İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a desteklerinden dolayı Plaket takdim ederken, İTSO Başkanı Yılmaz’da Karan’a İTSO’nun kahve ve fincan takımından oluşan plaketi sundu.

İTSO Meclisinde ayrıca “Duygularımın Işığı” isimli kitabını yazan ve imzalayan Selin Genç’e İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz tarafından plaket taktim edildi. İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Selin Gence, başarılar diledi. Yılmadan çalışmanın karşılığı olarak Duygularımın Işığı adlı kitabı yazan Selin Genç ise, “Ben de elimden geldiğince azim ve gayretle çaba sarf ederek kitabımı yazdım. Bizlere desteklerini esirgemeyen İTSO yönetimine teşekkür ediyorum. İlk kez böyle bir heyecanı yaşıyorum” dedi.

İTSO Mart ayı Meclisinde, Türkiye Muay Thai Şampiyonasına Türkiye 1.’si Tuana Dokumacı, Türkiye 2.’si Hatice Şimşek, Türkiye 3.’sü M. Ali Alban ve Antrenörleri Serdar Keskin’e başarılar dileyen İTSO Başkanı Yılmaz, Takım Sporcularına plaket takdim etti. Türkiye Muay Thai Şampiyonası Antrenörü Serdar Keskin ve sporcular da desteklerinden dolayı İTSO yönetimine teşekkürlerini ifade ettiler.

İskenderun’da Sosyal, Kültürel ve Sportif etkinliklerdeki başarılara destek olduklarını belirten İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “İTSO olarak bölgemiz ekonomisine katkı sunmanın yanında sosyal ve kültürel etkinleri de önemsiyoruz” dedi.

İTSO Başkanı Yılmaz, “Bölgemize önemli hizmetlerin gelmesinde öncülük ettik”

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Meclisinde gündem ile ilgili yaptığı konuşmasında ise; “İTSO Meclisi olarak şehrimize önemli hizmetler kazandırmanın onurunu yaşıyoruz. Şehrimizin en önemli Sivil Toplum Kuruluşu olmamız dolayısıyla, bölgemize Başta Teknopark, Gümrük Laboratuvarı Kaynak okulu projesi için yaptığımız girişimler sonuç verdi. Bunun yanı sıra Uzun süre mücadelesini verdiğimiz Karayolları Arazisi ile ilgili yapılan çalışmalar ve Bu arazinin Millet Parkı olarak halkın hizmetine açılması önemlidir. İTSO olarak Meclis üyelerimizden ve Meslek Komite üyelerimizden proje hazırlamalarını, bizlere hazırladıkları proje ile gelmelerini istiyorum. İTSO olarak bölgemiz ekonomisine değer katacak projelerin geçirilmesinde en yetkili birimlere görüşerek, projelerin hayata geçirilmesini sağlayabiliriz. Yeter ki birlik ve beraberlik içerisinde olalım” dedi.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, konuşmasının sonunda, “İTSO olarak önemli bir seçim süreci geçirdik. Seçim süreci boyunca tüm partilere eşit mesafede yaklaştık. Temennimiz 31 Mart seçimlerinin bölgemiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olması ve iş adamlarımızın ekonomik yönden işlerinin yoluna girmesidir” şeklinde değerlendirmelerde bulundu

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>