YAYMAN,”HASSA TÜNELİ BENİM NAMUS VE ŞEREF BORCUMDUR”

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay Ak Parti Milletvekili Hüseyin YAYMAN,31 Mart Yerel seçimler nedeniyle Hassa köylerinde vatandaşlarla buluştu.

Hassa Cumhur İttifakı Adayı Mehmet Karataş ve partililerle beraber,Hassa Aşağı Karafakılı Köyünden başlattığı seçim gezilerini;

Bintaş,Koruhöyük,Çınarbaşı,Sapanözü ve Salmauşağı’nı köyünde sonuçlandırdı.

Cumhur İttifakı Hassa Adayı Mehmet Karataş ,Hassa’yı yaşanılabilir bir şehir haline getireceklerini ifade ederek,yapacakları hizmetleri sıraladı.

Büyük sevgi ve coşkuyla karşılanan milletvekili Hüseyin YAYMAN Hatay’ın Çılgın Projesi olan Hassa Tünelini muhakkak gerçekleştireceklerini ifade etti.

Hassa Tüneli bizim namus ve şeref borcumuzdur dedi. “

Bu tüneli gerçekleştirmek için gerekirse Ulaştırma Bakanlığı’nın önünde Başkan Kara Mehmet’le çadır kuracağız. “Bu hassa Tünelini “Ya yapacağız, Ya yapacağız diyerek kararlığını dile getirdi.

Milletvekili Yayman, ayrıca Türkiye’nin en büyük Organize sanayisin de Hassa’ya yapacaklarını ifade ederek,İnşallah bu projeler,Hatay’a ,Türkiye’ ya çağ atlatacak projeler “dedi.

Gezdiği köylerde sevinç gösterileriyle karşılaşan Milletvekili YAYMAN,birlik beraberlik mesajları vererek,31 Mart’ta CHP’li Belediyeciliğe son vereceğiz”dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>