Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Bahar Şenliği ve Kan bağış kampanyası yoğun ilgi gördü

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Bahar şenlikleri ve Kan bağış kampanyası yoğun ilgi gördü.

Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdür yardımcısı Nuray Cengiz ve Kan bağışı Kulüp Danışman öğretmeni Leyla Karakurt tarafından organize edilen Kan Bağışı kampanyası, Okul öğretmenleri Veliler öğrenciler ve misafirler tarafından yoğun ilgi gördü.

Okul bahçesinde düzenlenen etkinlikler Nevruz Bayramı olması dolayısıyla piknik havasında kutlandı. Öğrenciler arasında çeşitli yarışmalar da düzenlendi.

Kan Bağış Kampanyası ile ilgili değerlendirmelerde bulunun Sağlık Hizmetleri öğretmeni Leyla Karakurt; “Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kan Bağışı kurulu olarak ve bir proje kapsamında, Kan Bağışı Kampanyası düzenledik. Kampanyamız üç aşamalı gerçekleşti. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile birlikte güzel bir Pano düzenledik. Pano arkasından ikinci aşamada kan bağışı ile ilgili soru işaretleri merak edilenler, bilinmeyenler konusunda aydınlatıcı bilgi verme amaçlı eğitim programı düzenledik ve nihayetinde bu gün 21 Mart Bahar şenliklerinde, Kan Bağış kampanyası düzenledik. Öğrencilerimizin velileri, öğretmenlerimiz ve duyarlı vatandaşlarımızın katılımı ile Kan bağış kampanyamızı gerçekleştirdik. Emeği geçenlere ve Kızılay yetkililerine de teşekkür ediyoruz” dedi.

Kan Bağış kampanyasına, İskenderun İlçe Sağlık müdürü Volkan Yeter, İskenderun Kızılay Derneği Şube Başkanı Recep Sivri, Ağız ve Diş Sağlığı müdürü Ergün Cengiz, Türk Eğitim Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık ve yönetim kurulu üyeleri, öğrenci velileri, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldılar.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>