İbrahim GÜLER, Lütfü Savaş’ı CHP’Lİ Belediye ile vurdu

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

ESKİŞEHİR O HİZMETLER İÇİN KİMDEN İZİN ALIYOR?

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için geri sayım sürerken Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  İbrahim Güler, ‘Engellediler’ yalanına ‘sarılan’ Lütfü Savaş’ın CHP’Lİ Eskişehir Belediyesi örneği ile vurdu.

HBB Başkan adayı İbrahim Güler, Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, Antakya Belediye Başkan Adayı İzzettin Yılmaz ve Partililer den oluşan heyet ile seçim çalışmaları kapsamında Kamu-sen Hatay İl Temsilciliği yöneticileri ve üyelerini ziyaret ettiler.

CHP’Lİ ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HİZMET İÇİN 

 İZİN ALIYOR MU?

‘Belediyecilik bir parti işi değil bir gönül işidir’ diyen Güler, ‘Türkiye geneline baktığınızda CHP nin yönetiminde olan başka büyükşehirler de var. Buna örnek olarak Eskişehir  Belediye Başkanını gösterebiliriz. Eskişehir bir bakın tüm hizmetler yerine getirilmiş, büyükşehir olabilmenin gereklerini yapmış çağdaş bir tablo ile hizmete devam diyebiliyor.Orada da AK Parti Meclis Üyeleri çoğunlukta. Peki, Eskişehir Büyükşehir Belediye başkanı, yol, su, alt yapı gibi zorunlu hizmetler için meclis üyelerinin onayını istemiş mi? Hayır gerek yok buna çünkü. Büyükşehir kanunu sana bu yetkiyi vermiş.

Lütfü Savaş uydurma bahaneleri ile Hatay halkını kandırdığını sanıyor. Halkla dalga geçiyor, milletin aklıyla alay ediyor’ dedi

EY LÜTFÜ SAVAŞ O KOLTUĞU BAKİ SANMA

Hatay için değişimin başlangıcı olacak 31 Mart  seçimlerine doğru emin adımlarla yürüyoruz. Bu önemli  görevler Rabbimin bir lütfudur diyen Güler ‘’Milletle hemhal olup dertleriyle dertlenmek herkese kısmet olmaz.  O koltuğa oturup kerameti kendinde gören, millete hizmet şansı yakalamışken her şey benim eserim sadece ben olduğum için seçildim diyen Ey Lütfü Savaş, bencilce ego yaparak, koltuğu baki, sanıp millete ahkâm kesme.

Seçilmemiz halinde Rabbim bizleri makamı yükseldikçe gönlü mütevazı olanlardan eylesin, kibirden uzak tutsun’’Dedi.

HATAYLI BELEDİYECİLİK ANLAMINDA ÜMİDİNİ YİTİRMİŞ

Yoğun çalışma temposu ile Hatay’ın her noktasını karış karış gezen İbrahim Güler, bu bağlamda Antakya İnşaat Mühendisleri Odasına da ziyaret etti.

Güler burada yaptığı konuşmada ‘Ben biliyorum anlayışı Hatay’a hiçbir şey kazandırmadı. Hatay’ın meselelerini Hatay’lılarla konuşmaya ihtiyacımız var.

Halkın içine girip baktığınızda insanlar bezgin, yılgın, söylemekten, istemekten yorulmuş hatta hizmet bazında ümidini yitirmiş durumda. Bu nedenle yeni bir kan, yeni bir heyecan diyerek yola çıktık çok güzel projeler ile karşınıza geldim” diyen Güler, Asi nehri ve akıbetini anlatarak yeni Asi projesinin  Hatay halkının layık olduğunu ifade etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>