Vatandaş 31 Martta tokadı vuracak

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

BİR BELEDİYE BAŞKANI DOĞRUYU SÖYLEMEKLE MÜKELLEFTİR

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Belediye Başkanı İbrahim Güler’den sert mesaj: Bir Belediye başkanı doğruyu söylemek ile mükelleftir. Hiç kimse vatandaşın aklıyla oynayamaz. Oynarsa 31 Mart’ta vatandaş sandıkta tokadı vurur.

Miting havasında gerçekleşen İskenderun Sakarya ve Yunus Emre Mahallesi toplantısına AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Başkan Adayı İbrahim Güler ile birlikte MHP Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı, Ak Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özer, İskenderun Cumhur İttifakı Adayı Fatih Tosyalı, ile bir çok partili katılım gösterdi.

LÜTFÜ SAVAŞ HADDİNİ BİLECEKSİN

İskenderun Sakarya ve Yunus Emre Mahallesi ziyaretinde söz alan  Ak Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, can alıcı konulara değindi ‘’HBB Başkan adayımız onuru ile Nakliyecilik yapan bir iş adamıdır. Kimse doğuştan siyasetçi olmuyor, kendisi bir HADO’yu kaldıramazken bizim adayımız koskoca 2  geminin çalışmasını sağlıyor. Akıl yaşta değil baştadır. Bu nedenle insanların işi ile yaşı ile siyaset yapılmaz haddini bileceksin’’ Dedi.

Özel, ardından vatandaşlara dönerek ‘’İbrahim Güler’e güvenin ve ona destek verin belediye işi gönül işidir’’ diyerek konuşmasını bitirdi.

1 YILDA TÜM HİZMETLER BİTER

Cumhur İttifakı Başkan adayı  İbrahim Güler, Sakarya ve Yunus Emre Mahallesi vatandaşlarının yoğun katılım gösterdiği miting gibi toplantıda “ beş yıldır çar çur edilen bütçeyle biz bir yılda tüm hizmetleri tamamlayabiliriz” dedi.

Güler, konuşmasını şöyle sürdürdü, “Hatay genelinde gezdiğimiz tüm mahallerde aşağı yukarı şartlar aynı. Ne yazık ki Sakarya mahallesin inde Yolları bozuk, alt yapısı yok, sağlık ocakları eksik, yayla yolları çukur. Beş yıldır gördüğümüz manzara ne yazık ki burada da aynı.

HATAYLILARIN AKLIYLA OYNUYOR

CHP’li Lütfü Savaş’ın yalanlarına ısrarla devam ederek Hatay’lıların aklıyla alay ettiğini söyleyen Güler, “Bir Belediye başkanı doğruyu söylemek ile mükelleftir. Hiç kimse vatandaşın aklıyla oynayamaz. Oynarsa 31 Mart’ta vatandaş sandıkta tokadı vurur.” dedi.

HERKESE EŞİT HİZMET SÖZÜ

“Biz bir yola çıktık Cumhurbaşkanımız ve Sayın Devlet Bahçeli’nin gücü ile desteği ile şu an karşınızdayım. Onlar bize güvendi bizde sizlere güveniyoruz. Yapacak çok işimiz var doğru planlama ile hareket edeceğiz. Projelerimizi tüm alt yapı çalışmalarının ardından yaşama geçireceğiz.

Hatay’da şu an 5 yıllık bir kayıp görünüyor, bu kaybı bir yıllık iyi bir çalışma ile kapatacağımıza inanıyorum.

Oy vermeyenlere hesap soran, analarımıza, bacılarımıza, bağıran ve aşağılayan mevcut başkanın tersine bir anlayış ile oy verin ya da vermeyin, hangi partiden olursanız olun eşit hizmet anlayışı ile çalışacağıma söz veriyorum dedi.

HATSU ÇALIŞANLARI VE BELEDİYE PERSONELİ RAHAT OLSUN

‘Sakarya mahalle halkının Hatsu da çalışan yakınlarımız var maaşlarını ya alamıyorlar ya da eksik alıyorlar, birde seçilmeniz halinde işten atılacaklarından korkuyorlar bu konuda desteğinizi istiyoruz’ şeklinde konuşmalarına yanıt veren Güler, ben bir emekçiyim. Simit satarak öğrenimimi tamamladım. Köylü çocuğuyum halinizi ve sizi üzen meseleleri gayet iyi anlıyorum.

Bu nedenle Hatsu çalışanlarının tümü rahat olsun 1 Nisan’dan itibaren alamadıkları eksik kalan maaşlarının tümü ödenecek. Ve emin olsunlar hiç biri işten çıkartılmayacak bunun burada garantisini veriyorum sözlerine dikkat çekti.

Güler, ancak HBB Personelinde durum biraz farklı onların konumları gereği sıkıntıları farklı presüdürler gerektirecek. Lakin onlarda huzursuz olmasın biz gereğini yaparak kimseyi işten çıkarmadan alternatif çözümler üreterek HBB kadrolarını koruyacağız.

YENİ PROJELER İLE DAHA YAŞANILIR BİR HATAY

Belediye yöneticiliği anlayışlarında halkın yönetici olduğu düsturunu kendilerine ilke edindiklerini belirten Güler, ben değil biz anlayışı ile bu gün nasıl tek tek geziyor isek, seçimlerden sonrada aynı düstur ile hareket edeceğiz. Daha yaşanır bir hayat için gençlerimize, doğru bir gelecek inşa edebilmek için, yaşlılarımıza huzurlu bir yaşam sağlayabilmek için, elimizden gelen tüm gayreti göstereceğime söz veriyorum dedi.

Bu coşkulu karşılamanın ardından Sakarya Mahallesi sakinleri ile Cumhur İttifakı başkan adayı İbrahim Güler ve katılımcıları ile hatıra fotoğrafı çektirerek seninleyiz mesajını verdiler.

Biz artık Büyükşehir küçük şehir ‘Savaş’ ı bitsin Hatay İskenderun gülsün diyoruz… Yaparsa Cumhur İttifakı yapar

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>