CUMHUR İTTİFAKI DÖRTYOL’DA GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay Dörtyol seçim bürosu açılışı Cumhur İttifakının gövde gösterisine sahne oldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da teşrif ettiği seçim bürosu açılışı Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, AK Parti ve MHP milletvekili, Parti teşkilatları ve vatandaşların katılımlarıyla coşkulu bir miting havasında gerçekleştirdik.

CUMHUR İTTİFAKI TEK YUMRUK ZAFERE KOŞUYOR

‘’Cumhur İttifakı derdi çilesi tasası, millet olanların, bayrak vatan ezan olanların ittifakıdır. Cumhur ittifakı, makamların mevkilerin kenara itildiği ve adam gibi durulduğu ittifaktır’ ’sözleriyle konuşmasına başlayan İbrahim Güler, “Biz MHP ile 24 Haziran’da da ittifaktık. Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçilmesi için çalıştık. Ve şükürler olsun ki o gün Cumhurbaşkanını seçti bu millet. Şimdi biz artık MHP ile tek yumruk, tek teşkilat gibi gibiyiz” dedi.

Güler, konuşmasını şöyle sürdürdü,” Tüm programları birlikte planlayarak, beraberce el ele, omuz omuza, vererek 31 Mart’a doğru gidiyoruz. Ve Allah nasip ederse Cumhur ittifakı sancağını 31 Mart gecesi  Hatay’ın burçlarına asacağız.

Cumhur ittifakında yolumuz belli, yolculuğumuz belli, rengimiz belli yol arkadaşlarımız belli, özümüz sözümüz belli gittiğimiz yol belli…

CHP’NİN OYA DAYALI HİZMET ANLAYIŞINI SANDIĞA GÖMECEĞİZ

Ben size Devlet Bahçeli’nin ben size Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını getirdim….

Gerisi boş, gerisi hikâyedir sözleri ile devam eden İbrahim Güler, Dün tüm Türkiye’de tepki çeken bir olay yaşandı. Ulusal kanallarda izlediniz. CHP’Lİ Lütfü Savaş’ın annelerimizi bacılarımızı nasıl azarladığını gördünüz. Bunların ‘Ne oy verdin de ne hizmet istiyorsun’ zihniyeti ortaya saçıldı. İşte biz Cumhur İttifakı ile bu zihniyeti sandığa gömmeye geliyoruz. Biz bize oy versede vermese de tüm Hatay’a hizmet etmeye, Hatay’ı gönül Belediyeciliği ile  buluşturmaya geliyoruz. “ açıklamasında bulundu.

LÜTFÜ SAVAŞ’A BAKAN KURUM’DAN TOKAT GİBİ YANIT

‘’Cumhur İttifakı masada kurulmuş bir ittifak değildir, Cumhur İttifakı 15 Temmuz gecesi hain darbe girişimine karşı sokakta vatan, bayrak, devlet, ezan, için Ak Parti ve MHP li kardeşlerimiz birlikte mücadele etmiş birlikte can vermiş kan vermiş kişilerin ittifakıdır’ diyerek sözlerine başlayana Bakan Kurum Türkiye’nin konuştuğu Lütfü Savaş rezaletin tokat gibi olacak sözlerle yanıt verdi.

‘’Sana Hiç Kimse Annelerimize Böyle Davranma Hakkı Vermemiştir’’

Bakan Ersoy, “Hatay’dayız milli mücadelede inanılmaz savaşlar vermiş bugün bağımsızlığımızı konuşabiliyeorsak bunu Hatay’ a borçluyuz. Dün Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş diyor ki ‘’Bana oy verirseniz size yol yaparım ‘’. Ben buradan Vali beye talimat verdim. Belen Kömür çukuru ve Arsuz Dere kuyu mahallerinin yolları yapılacak. Vatandaşımız bize ister oy versin, ister vermesin o yollar yapılacaktır” dedi.

Ve  HBB Başkanına buradan sesleniyorum ‘’O annelerimiz, o bacılarımız bu ülkenin birliği için, bu ülke nin bütünlüğü için, milli mücadelede dişleriyle, tırnaklarıyla nasırlı elleriyle mücadele etmişlerdir. Sana hiç kimse bu annelerimize böyle davranma hakkı vermemiştir’ ifadelerine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>