YÜZLER GÜLÜYOR!

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, seçim çalışmaları kapsamında gittiği her yerde büyük ilgi görüyor. Gönüllere dokunan, talep ve beklentileri dinleyen Tosyalı, semt pazarlarını ziyaret ediyor, fırına gidip ekmek açıyor, berberde müşteri traş ediyor. Güleryüzlü ve çalışkanlığıyla dikkat çeken Belediye Başka Adayı Fatih Tosyalı, dikkat çeken projelerle İskenderun’u kalkındırmaya çalışıyor.
Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Sakarya ve Numune Mahallesi’nde Kadın Kültür Evlerini ziyaret eden Tosyalı, eğitim gören hünerli kadınlarla bir araya gelerek, “Yeni kazandıracağımız Kadın Eğitim Merkezlerimizle hanımlarımızın sosyal, kültürel ve ekonomik alanda daha çok gelişimlerini sağlayacağız” diyerek, sosyal sorumluluk projelerinden söz etti.
YOLLAR TERTEMİZ OLACAK’Tosyalı İskenderun Belediyespor tesislerini de ziyaret ederek, BAL liginde top koşturan futbolcularla ve teknik heyetle buluştu. Spora büyük önem verdiğini aktaran Tosyalı, İskenderun Belediyespor’a destek olacaklarını söyledi.Daha sonra merkez dolmuş durağına geçen Tosyalı, şoför esnafının sorunlarını dinledi. Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Şoför esnafımızın sorunlarını biliyoruz. Hem battı çıktı hem de güzergahlarla ilgili sıkıntılar var. Bunları HBB ile uyumlu çalışmalar ışığında çözeceğiz. Hiçbir şoförümüzün mağdur olmasını kabul etmemiz mümkün değil. Bizler geldiğimizde yollar tertemiz ve çukursuz olacak. Bunun sözünü veriyorum” dedi.
HER MAHALLEYE SEMT PAZARI
Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, gün içerisinde Bekbele pazar yerini ve Çay Mahallesi Semt Pazarı’nı ziyaret ederek, müşterilere bez çanta, esnafa ise önlük hediye etti.Pazar esnafına bol kazançlar dileyen Tosyalı, her mahalleye semt pazarı yapılacağını müjdeledi. Pazar esnafından seçimlerde destek isteyen Tosyalı, 31 Mart yerel seçimlerinin İskenderun açısından yeni bir milat olacağını söyledi.
SATIŞ YAPTI, TRAŞ ETTİ, EKMEK AÇTI
Alışveriş yapan mahalle sakinleriyle de sohbet eden Tosyalı, satın aldığı meyvelerden vatandaşlara ikram etti, esnaf olup satış yaptı. Esnafın yoğun sevgi gösterilerini de karşılıksız bırakmayan Başkan Adayı Fatih Tosyalı, her biriyle tek tek görüştü. Ziyaret ettiği bir fırında ekmek açan Tosyalı, daha sonra bir berber dükkanında müşteriyi traş etti.Pazar ziyareti sonrasında mahalle esnafını ziyaret etmeyi de ihmal etmeyen Tosyalı, mahalle esnafının taleplerini de dinleyerek, yeni dönemde beklentileri karşılayacak yeni projeler oluşturacaklarını vurguladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>