BİZ ABDULLAH CÖMERTLERİN MÜCADELESİNİ SÜRDÜRECEĞİZ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Hatay’da bir toplantı yaparak, yeni temsilciliğini atadı. TGB Hatay temsilciliğine Ali Kan Uçar atandı. Ali Kan Uçar temsilciliğe atandıktan sonra 29 Ekim 2018 tarihinde Ankara’da TGB genel merkezinin düzenlediği “TÜRKİYE’YE SAHİP ÇIK” yürüyüşüne katılacaklarını ve gençlerin bu yürüyüşe katılmalarının gerektiğini söyledi.

Uçar açıklamasında “Biz tıpkı 68 kuşağı gibi önceliğimiz Amerikan emperyalizmine karşı, ülkemizin bağımsızlığını esas alıyoruz. Bölge ülkeleri ile birlikte Amerika’nın yıkıcılığına bir direnme kalesi kuruyoruz. Gençlik geçmişinde bir bağımsızlık mücadelesinin en önünde yürümüştür. TGB bu gün gençliğin emperyalizme karşı mücadelenin ön cephesidir. Bu cephede tüm Atatürkçüleri, devrimcileri ve yurtseverleri TGB bayrağı altında mücadeleye çağırıyorum ” dedi.

Uçar,” Hatay’dan daha önce yitirdiğimiz Abdullah Cömert bizim TGB üyemizdi. Onun kararlı duruşunu her zaman sahip çıkacağız. Cömertlerin dik duruşu bize örnek olacaktır.”

Uçar, örgütsüz bir gençlik olamaz diyerek “ Biz TGB olarak örgütsüz bir gençliğin olamayacağını söylemekteyiz. Kurtuluş savaşındaki kahramanlarımızın hepsi örgütlü, disiplinli ve genç insanlarımızdı. Türkiye tarihine damgasını vuran 68 kuşağının önderleri ve birlikte çalıştığı gençlimiz örgütlü bir mücadele yürütmüştür. Bu anlamda bütün gençliğimizi TGB bayrağı altında birleşmeye ve mücadeleyi birlikte omuzlamaya çağırıyorum.” Dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>