Sözümüz Var Meclisi… KİMİZ?

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Sözümüz Var Meclisi, Samandağ ilçesinin bugüne kadar son derece yanlış yönetildiğini gören, ülkedeki diğer yerleşim birimleriyle kıyaslandığında ne denli geri kalmış olduğuna şahit olan, bu durumun tersine dönmesi için başını taşın altına koymaya hazır, şahsi çıkarlardan arınmış, Samandağ’ı tamamen hizmet alanı olarak görmüş, her kesim ve sosyal statü mensubu, Samandağ’ı her anlamda hakettiği düzeye taşıyabileceğine inanan, vicdan ve vizyon sahibi insandan müteşekkil bir ilçe sevdalıları topluluğudur.

Aklımız, vicdanımız ve cesaretimiz yol göstericimiz olacak.

Macera aramıyoruz, özellikle Atatürk’ün mirasını hoyratça kemiren partinin zihniyetine ve isim büyüklüğüne esir olmayacağız, ilçeyi 9.5 yıldır kendine ve ailesine yaşam, makam, mevki ve zenginlik kaynağı olarak görenleri bir daha siyasi sahneye çıkamayacak şekilde sandığa gömmeyi düşünüyoruz, halkımızın bu kudrete ve arzuya sahip olduğunu biliyoruz. Karşı karşıya kalmış olduğumuz durumun vahametinden korkmuyoruz, belediye bütçesinin her kuruşunu memleket yararına akıl, vicdan ve mantıkla, sevgi ve saygıyla, şeffaf bir şekilde harcayacak ve her kuruşun hesabını alnımızın akıyla vereceğiz.

Nasıl yöneteceğiz?

Demokratik Aydınlanma hareketi olarak gördüğümüz Sözümüz Var Meclisi belediye başkan ve meclis üyelerini Samandağ, Hatay, belki de ülke tarihinde örneğine rastlanmamış bir demokratik yöntemle ve her türlü dayatmadan ve adaletsiz atamadan uzak, özgür iradeyle seçecek, hemen her mahallenin temsil göreceği meclis listemizdeki sıralamayı mahallelerimizin nüfus yoğunluğuna göre yapacak, ilçemizi akıl ve vicdanla yönetecek, halkın önemli kitlelerini ilgilendiren mesele ve projeleri hayata geçirmeden önce muhakkak halkın onayını alacak, ilçemizin potansiyelini en üst seviyede faydaya çevireceğiz.

Ayrım gözetmeden, mahallecilik yapmadan, şefkat ve saygıyla, doğayı koruyarak, hayvanların yaşam alanlarına zarar vermeden, tarihimize, toprağımıza tarım alanlarımıza ve sahip olduğumuz tüm değerlere sahip çıkarak yöneteceğiz.

Planlamakta olduğumuz kooperatiflerle yerli üretimi ve tüketimi teşvik ederek ilçe bütçesinin büyük bir oranda ilçede kalmasını sağlayacağız.

Bu, geçmişimize ve geleceğimize karşı taşımış olduğumuz sorumluluk bilincinin kat-i bir emridir ve bu emir itaatsizlik kabul etmez.

Varlık sebebimiz, siz Samandağ halkının da inanç, güven, destek ve teveccühleriyle birlikte başarıya ulaşacağımızdan eminiz, başarımız Samandağ’ı hakettiği güzel günlere taşımakla kalmayacak, ilimizdeki ve ülkemizdeki diğer ilçelere de önemli bir model teşkil edecektir.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>