SAMANDAĞ’DA ZARAR GÖREN ATIK SU HATLARI YENİLENDİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), “Temiz ve Sağlıklı Çevre” ilkesiyle kanalizasyon hatlarında oluşan arızalara ivedi şekilde müdahalelerin yapıldığını bildirdi.

Atık suların sağlıklı şekilde meskenlerden uzaklaştırılması için altyapı çalışmalarının sürdüğüne vurgu yapan Genel Müdürlük, Samandağ ilçesinde yeni yapılan çevre yolu üzerindeki çalışmalar sırasında zarar gören kanalizasyon hatlarının yenilendiğini ve çevre kirliliğinin önlendiğini belirtti.

Atık suların çevreye akmasının önlendiğini çalışmada 300’lük beton borularla 50 metre yeni kanal hattının döşendiği bilgisini veren HATSU, atıksuların modern yöntemler ile toplanmasının sağlandığını ve çevrenin zarar görmesinin engellendiğinin altının çizdi.

Söz konusu çalışmada 1 kepçe, 1 kamyon ve 2 personelin görev yaptığını açıklayan HATSU, altyapı problemlerinin Alo 185 HATSU Çağrı Merkezi’ne iletilmesiyle birlikte müdahalelerin daha hızlı yapılmasına katkı sağlayacağını vurguladı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>