SAĞLIĞIMIZ İÇİN PASLI BORULARIN BERTARAFI SÜRÜYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), hayata geçirdiği kapsamlı içmesuyu projeleri ile paslı, kireçli ve içi toprak dolu boruların bertarafını sürdürüyor.

Altyapı çalışmalarının kent genelinde “Her Şeyden Önce Sağlık” ilkesiyle sürdüğünün altının çizen Genel Müdürlük, yapılan içmesuyu hattı döşeme çalışmaları sayesinde paslı, kireçli ve içi toprak dolu borular yerini basınca dayanıklı ve temiz borulara bıraktığını aktardı.

Vatandaşlara temiz, sağlıklı ve güçlü bir içmesuyu iletmek amacıyla hayata geçirilen projelerle sağlık için tehlike arz edecek durumları bertaraf etme çabası içerisinde olduklarını vurgulayan İdare, içme suyunun depolardan hatlara iletildiği terfi noktalarındaki elektrik sistemlerinde bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

HATSU, tesislerin sağlıklı ve sürekli şekilde işlevini yerine getirmesi adına elektrik panolarında, jeneratörlerde, haberleşme sistemleri, kuyu pompaları ve diğer ekipmanlarda bakım çalışmalarının sürdüğünü hatırlattı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>