KARDEŞ BELEDİYELER ARASINDA GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURULDU

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Samandağ Belediyesi kardeş belediye olan Ankara Yeni Mahalle Belediyesi’nden gelen misafirleri ağırladı. Divriği’li Kadınlar Derneği Başkanı ve aynı zamanda Ankara Yeni Mahalle Belediyesi Meclis Üyesi İsmihan Solmaz öncülüğünde bir grup Samandağ’a gelerek Samandağ’ın doğal, tarihi yerlerini gezdiler.

Samandağ Belediyesi ile Yeni Mahalle Belediyesi arasında gönül köprüleri kuruldu. Gelen misafirler Yeni Mahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın selamlarını ilettiler.

Ankara Yeni Mahalle Belediyesi Meclis Üyesi İsmihan Solmaz, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’e plaket verdi. Plaketi Başkan Nehir’in adına, Samandağ Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Nehir aldı.

Samandağ’da Titüs Tüneli, Beşikli Mağara gibi tarihi yerleri gezen misafirler, Samandağ’ın doğal ve tarihi mekanlarını çok beğenerek Samandağ’dan güzel izlenimler ile ayrıldılar. Samandağ’a hayran kalan misafirler ilgilerin dolayı Samandağ Belediyesine teşekkür ettiler.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>