DEFNE’YE SES GETİREN ADAY ADAYI! (1)

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hikmet Mengülloğlu’nun CHP’den Defne Belediyesi Başkan Aday Adayı olduğunu açıklaması ilçede büyük yankı uyandırdı.

DEFNE’YE SES GETİREN ADAY ADAYI!

Defne Belediyesi CHP Meclis Üyesi olan Hikmet Mengüllüoğlu, önceki gün gerçekleştirdiği toplantıda ‘Defne Belediyesi Başkanlığı aday adayı olduğunu açıkladı. Büyük ses getiren aday açıklamasında, kendisine güvenen kitlenin büyük rol oynadığını ifade eden Hikmet Mengüllüoğlu, iyi hizmetler yapabilmek için göreve talip olduğunu vurguladı.

“DEFNE HİZMETE LAYIK AMA HİZMETE AÇ!”

Hikmet Mengüllüoğlu gerçekleştirdiği toplantıda, Defne ilçesinin hizmete aç olduğunu ifade etti. Mengüllüoğlu, “Uzun zamandır büyük bir teveccüh ve sevgiyle, beni tanıyan ve bana güvenen kitlelerin Defne Belediye Başkanlığına Aday Adayı olma ısrarını uzun uzadıya değerlendirdim. Ve Defne’mizin büyükleri ile geleceği olan gençlerin fikrini ve her daim yanımda olduklarını bildiğim Mengüllüoğlu Ailesinin onayını aldıktan sonra aday adaylığına karar verdim. Hizmete layık ama hizmete aç Defne’mize daha iyi bir gelecek sunabilmek ve hizmet eri olabilmek adına Defne Belediye Başkan Aday Adaylığımı, sizlerle paylaşmaktan onur duyarım. Allah’ın izni ve sizlerin desteğiyle bu yolda yürümek benim için şereftir. Desteklerinizi esirgemeyeceğinizi temenni eder hepinize sonsuz saygılarımı sunarım” açıklamalarında bulundu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>