İSMAİL CEM PARKINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in öncülüğünde her mahalleye bir park hedefi ile başlatılan çalışmalar kapsamında Samandağ’a yeni bir park daha kazandırılıyor. Kurtderesi Mahallesi’nde bulunan İsmail Cem Parkında yapılan çalışmalar sürdürülüyor. Bu çalışmalar kapsamında 100 tane ağaç dikip çeşitli çiçekler ekilecek, peyzaj çalışmaları yapılacak olup 8 dönümlük alanda yapılan park yeşil dokusu, yürüyüş ve koşu yolu, çocuk oyun alanı ile Samandağ’a yeni bir soluk getirecek.

Kurtderesi Mahallesi’nde yapımı devam eden 8 dönümlük alana sahip İsmail Cem Parkı ile ilgili bilgi veren Samandağ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Perihan Çevikel, park içerisinde mini basketbol sahası, engelli vatandaşlar için engelsiz oyun grubu, yürüyüş ve koşu parkuru olduğunu belirterek; “ vatandaşlarımızın nefes alacağı, hoşça vakit geçirecekleri bir mekanı halkımıza kazandırıyoruz. Bu park Samandağ’a yeni bir soluk getirecek. “ ifadelerine yer verdi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>