DÖRTYOLLU İŞ ADAMLARI 100. YIL İÇİN TOPLANDI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Dörtyol Belediye Başkanlığı’nda Başkan Toksoy’un makamında gerçekleşen bilgilendirme ve istişare toplantısında gerçekleşecek olan 5. Dörtyol İlk Kurşun Kültür Sanat ve Turunçgil Festivali için maddi ve manevi destek istendi.

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’un ev sahipliğinde gerçekleşen istişare toplantısına Dörtyol Ticaret Odası Başkanı Ercan Yıldırım, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı, Şoförler ve Otomobilciler Odası Yavuz Çelebi, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Ali Gün’ün öncülük yaptığı toplantıya Dörtyol’da faaliyet gösteren büyük ölçekte fabrika işletmeleri ve yönetim kurulu başkanları ile yöneticileri katıldı.

BAŞKAN TOKSOY, 100. YIL KUTLAMALARINI ÖNEMSİYORUM

1-4 Kasım 2018 tarihlerinde gerçekleşecek olan 5. Dörtyol İlk Kurşun Kültür Sanat ve Turunçgil Festivali ile ilgili bilgiler aktaran Başkan Yaşar Toksoy, konuşmasında; “Milli Mücadele’de İlk Kurşun’un atılışının 100. Yıl dönümü kapsamında birçok program hazırladık. Bunlar Kültür Sanat Faaliyetleri, Sportif Faaliyetler, Açık Hava Konserleri gibi birçok programı üzerinde mesai arkadaşlarımız ile birlikte toplumumuzun beklentilerini de katarak hazırlıklarımızı tamamladık. Sempozyumlar, Fotoğraf Sergileri, İlk Kurşun Tiyatrosu, 81 İl 81 Okul İlk Kurşun Projesi, Futbol, Voleybol, Basketbol, Türkiye geneli Satranç turnuvası, Atlı cirit ve oklu gösterileri, Açık Hava konserlerimiz ile vatandaşlarımızın karşısına çıkacağız. Sizlerin desteği ve katkılarıyla bu organizasyonun altından kalacağımıza inanıyorum.” dedi.

İŞ ADAMLARINDAN FESTİVALE TAM DESTEK

5. Dörtyol Kültür Sanat ve Turunçgil festivali için katkı sağlayacaklarını ifade eden iş adamları, Milli Mücadele’de İlk Kurşun atılışının 100. Yıl dönümüne katkı sağlamak ve üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini dile getirdiler.

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNİZ İÇİN ARSA BİZDEN

Başkan Yaşar Toksoy, toplantının sonuna doğru iş adamları ve yöneticilere karşı yaptığı konuşmada, sosyal sorumluluk projelerinizi Dörtyol’da gelin el birliği ile birlikte yapalım. Arsa bizden, projenin hazırlanması ve süreç ile ilgili tüm sorumluluğu da karşılarız. Örnek vermek gerekirse Bozatlı firmamız Denizcilerde okul yaptırmış, elbette yaptırabilir ama bu öncelik Dörtyol olmalıydı. Sosyal ve kültürel bakımdan zengin olan İlçemize karşı sorumluluklarımız bizlerin olduğu gibi sizlerin de üzerine düşüyor. Sizden ricam bu konuda tasarruflarınız Dörtyol olmalıdır.

Karşılıklı istişarenin ardından toplantı sona erdi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>