BAŞKAN SEYFİ DİNGİL, ÇINARLI’YA MUHTARLIK BİNASI YAPILIYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediyesi uygun durumda olmayan mahalle muhtarlık binalarını modern binalarla yenilemeye devam ediyor.

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Çınarlı Mahallesine muhtarlık binası yapıyor.

Çınarlı Mahallesi Muhtarı Necati Bahriyeli ile birlikte yapımı devam eden muhtarlık binasını inceleyen Başkan Seyfi Dingil,”Çınarlı’da belediyemiz tarafından yapılmakta olan muhtarlık binasının yapımını Muhtarımız Necati Bahriyeli ile birlikte inceledik. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte kısa bir süre sonra halkımızın hizmetine açılacak. Çınarlı’ya modern, kullanışlı ve vatandaşlarımıza sağlıklı bir şekilde hizmet verebilecek modern muhtarlık binası yapıyoruz. Ayrım yapmadan her mahalleye eşit hizmeti götürme gayreti içindeyiz. Muhtarlık evleri ile muhtarlarımız daha rahat daha kaliteli hizmet vermekteler ” şeklinde konuştu.

MUHTARLIKLAR MODERNLEŞİYOR

Başkan Seyfi Dingil,” amacımız her mahallesi yaşanılabilir daha güzel İskenderun oluşturmak. Kısa süre içerisinde de vatandaşımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Bizler sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde hizmetleri sürdüreceğiz. Halkımız hizmetin en güzeline layık. Muhtarlarımıza çok büyük önem vermekteyiz, onlar bizim gözümüz, kulağımız. Sorunları, istekleri en iyi bilen onlardır. Belediye olarak muhtarlarımıza elimizden gelen desteği sağılıyoruz. Muhtarlık evleri ile muhtarlarımız daha rahat daha kaliteli hizmet vermekteler” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>