İTSO’dan Esnafa Türk Bayrağı Açıkalın Ayakkabı Çanta mağazası ziyaret edildi

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkan yardımcısı  Muhsin Yeter, İTSO üyelerini ve esnaflarını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO üye ve esnaflarına günün anısına Türk bayrağı hediye etti.

İskenderun esnafı ve üyelerinin sıcak ilgisi ile karşılanan İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO’nun çalışmaları, eğitimleri, Nefes kredisi ve Odanın faaliyetleri hakkında  Şehrimizin en eski esnaflarından olan Açıkalın Ayakkabı Çanta mağazası sahibi Muzaffer Açı alın ile görüşerek, sorunlarını dinledi.

Son günlerde esnafın sıkıntılı bir süreçte olduğunu ancak gelecekten umutlu olduklarını belirten,

Ayakkabı Çanta mağazası sahibi Muzaffer Açı alın “Şehrimizin en önemli sivil toplum kuruluşu olan İTSO’nun faaliyetleri ekonomiye yön veriyor. 50 yıla yakın süredir odanın en eski üyelerinden biri olarak, son yıllarda İTSO’nun  gerek yönetim, gerekse faaliyetlerini takdirle takip ediyoruz. Oda olarak yapmış olduğunuz etkinliklere, eğitimlere, seminerlere de katılmaya özen gösteriyoruz. Bizim sizlerden istediğimiz tatlı söz ve güler yüz. Kapımız her zaman sizlere açık. Ekonomimiz de biraz daha düzelirse çok çok insanımız evine ekmek götürecek. Sektördeki sıkıntıların yakın zamanda çözülmesini arzu ediyoruz” dedi.

Ziyarette kendisine uzatılan Türk bayrağını görünce göz yaşlarına hakim olamayan ve oldukça duygulanan Mağaza sahibi Muzaffer Açıklın, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter’e gösterdikleri hassasiyetten dolayı bir kez daha teşekkürlerini iletti.

İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter  karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette yaptığı konuşmasında;  “İTSO olarak her zaman yanınızdayız. Fırsat buldukça  bu tür ziyaretler gerçekleştirerek, üyelerimizin sorunlarını dinliyoruz. Sektörünüzdeki sorunların kısa sürede aşılmasını temenni ediyoruz. Önümüzdeki günlerin daha iyi olmasını arzu ediyoruz. İTSO  olarak bizler de üyelerimize yönelik eğitimler, toplantılar, bölge ekonomisinin sorunların en üst düzeyde yetkili mercilere ulaştırmaya çalışıyoruz. Bunun yanında en son üyelerimize yönelik Nefes Kredisi de verilecek. Bu kredinin az da olsa esnafımızın nefes almasını temenni ediyoruz. Bu vesile ile hayırlı işler diliyoruz” şeklinde ifadelere yer verdi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>