BAŞKAN YAVUZ’DAN MİNİK SEDA NUR’A GÖNÜL KÖPRÜSÜ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz gönülleri fethetmeye devam ediyor.

Milletvekili Hüseyin Yayman ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un Mahalle ziyaretleri sırasında Demirkonak mahallesinde yaşayan ve Limantik C rahatsızlığı sebebiyle yürüyemeyen 11 yaşındaki minik Seda Nur Koşun’un “Ayhan Başkanım; mahallemizin yollarını yaparmısın? Hastaneye gidip gelirken zorluk çekiyorum” isteğine duyarsız kalmayarak minik kızın talebini de yerine getirdi.

Kırıkhan Belediyesinin Programlı çalışmalar kapsamında Demirkonak mahallesinde başlattığı sıcak asfalt çalışmaları kapsamında minik Seda Nur Koşun’un evinin önüne kadar sıcak asfalt döşendi.

MİNİK SEDA NUR ARTIK HASTANEYE RAHATLIKLA GİDİP GELEBİLECEK

Başkan Yavuz konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Bizler halkımıza hizmet etmek için bu göreve talip olduk ve hizmet ekiplerimizle birlikte halkımıza verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirmeye devam ediyoruz. Bu bağlamda mahallemize sıcak asfalt çalışmaları yapılırken minik Seda Nur’un isteğini de yerine getirdik. Halkımızın mutluluğu bizlerin de mutluluğu demektir. Kızımız artık rahatlıkla hastaneye gidip gelebilecek ve mahallede zorlanmadan yürüyebilecek. Minik Seda Nur kızımıza Rabbimden acil şifalar diliyorum” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>