YENİ MESKENLERİN ALTYAPI İHTİYACI KARŞILANIYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), kent genelinde yapılan yeni yerleşim alanlarının altyapı ihtiyacını karşılamak amacıyla çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Genel Müdürlük, Kanalizasyon Daire Başkanlığı’nın yürüttüğü çalışmalar kapsamında Dörtyol ilçesine bağlı Numune Evler Mahallesi’nde yapılan yeni yerleşkelerin altyapı eksikliğini gidermek ve vatandaşların sıkıntı yaşamaması adına 110 metre yeni kanalizasyon hattının döşendiğini belirtti.

Temiz çevre ve sağlıklı yaşam ilkesiyle altyapı ihtiyaçlarını karşılamak adına çalışmaların Hatay’ın her noktasında sürdüğüne vurgu yapan İdare, 14 meskene bağlantı çalışmalarının yapılacağını aktararak söz konusu çalışmada 1 kepçe ve 6 personelin görev yaptığını açıkladı.

HATSU İdaresi, içmesuyu, kanalizasyon ve içmesuyu gibi altyapı sorunlarıyla karşılaşılması durumunda vatandaşların ALO 185 HATSU Çağrı Merkezi’ne iletilmesi konusunda çağrıda bulundu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>