HBB ‘İNOVASYON KAVRAMI VE UYGULAMALARININ YÖNETİMİ’ KONULU EĞİTİM GERÇEKLEŞTİRDİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

HBB GERÇEKLEŞTİRDİĞİ EĞİTİMLER İLE KALİTELİ HİZMET SUNUYOR

HBB İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı ve Çukurova Belediyeler Birliği işbirliği ile ‘İnovasyon Kavramı ve Uygulamalarının Yönetimi’ konulu eğitim, 4 Ekim Perşembe günü HBB Meclis Salonu’nda gerçekleşti.

Gerçekleştirilen eğitime Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Maden, HBB idarecileri ve eğitmenler katılım gösterdi.

Hatay halkına daha iyi hizmet vermek ve sorunlara kalıcı çözümler üretmek amacıyla gerçekleştirilen eğitimde, eğitmen Fikret Güzeller yeni fikirlerin geliştirilmesi ve projelerin üretilmesi konusunda bilgiler aktardı.

Daha önce karşılanamayan ihtiyaçlara cevap vermek ve kalıcı çözümler üretebilmek amacıyla da eğitimler gerçekleştirildiğini belirten Güzeller, eğitimin 09:30-12:00 saatleri arasında daire başkanlarına, 13:30-16:00 saatleri arasında ise tüm HBB müdürlerine yönelik gerçekleştirildiğini açıkladı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>