Hainler emellerine ulaşamayacaklar!

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hainler emellerine ulaşamayacaklar!

Batman’nın Hasankeyf İlçesinde yol yapımı çalışmasının güvenliğini sağlayan askeri aracın geçişi sırasında hain terör örgütü tarafından yola tuzaklanan el yapımı bombanın patlaması sonucu 7 askerimiz Şehit, 2 askerimiz de yaralandı.

Konu hakkında açıklamada bulunan Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, şu ifadelere yer verdi.

Vatanımıza ve Şanlı ordumuzun kahraman evlatlarına zarar vermeye çalışan hainler asla emellerine ulaşamayacaklardır. Bir ve beraber olmaya en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde kenetlenmemiz ve provokatörlere fırsat verilmemesi gerektiğine dikkat çeken Adnan Vurucu açıklamasında şu ifadelere yer verdi; Öyle bir kıskaca sıkıştılar ki ne doğru düzgün mali kaynakları ne de askeri güçleri kaldı. Yok olmaya giderek yüz tutan PKK terör örgütü 7 canımızı daha hain bir saldırıyla hayattan koparmıştır. Bu vatan nice şehitler vermiş yine de teslim olmamıştır. Şu günlerde de yine birliğimizi korumalı ve fırsatçılara asla mahal vermemeliyiz. Bu elim olayda şahadet şerbetini içen aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Canlarını ortaya koyan yaralı askerimizin de bir an önce sağlıklarına kavuşmaları için dua ediyoruz. İfadelerini kullandı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>