CAN DOSTLARA MİNİK MİSAFİRLER

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Sahipsiz Hayvan ve Rehabilitasyon Merkezi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde çok önemli misafirleri konuk etti.

İl genelindeki bazı anaokulu öğrencilerine bu önemli günde kapılarını açan Büyükşehir personel ve veteriner hekimleri, minik hayvanseverlerin unutamayacağı bir gün geçirmelerine vesile oldu.

Sahipleri tarafından terk edilerek bakıma muhtaç hale gelen hayvanlara sevgi ile yaklaşan öğrenciler, öğretmenleri, rehabilitasyon merkezi yetkilileri ve veteriner hekimler ile birlikte barınaktaki hayvanları ziyaret etti.

Minik öğrenciler, gerçekleştirdikleri bu anlamlı ziyaret sonrası güzel bir sürprizle karşılaştı.

Rehabilitasyon merkezi yetkililerinin hediye ettiği boyama kitabı ile mutlulukları ikiye katlanan minik öğrencilerin yaşadığı sevinç görülmeye değerdi.

Öğrencilerin gerçekleştirdiği ziyaret ile ilgili düşüncelerini paylaşan Büyükşehir veterinerleri, “Hayvan sevgisi ile yetişen nesillerin oluşmasına katkı sağlamak en büyük hedef ve mutluluklarımızdan biri. Minik hayvanseverleri merkezimizde ağırlamak bizi çok mutlu etti. Herkesi hayvan sevgisi, bakımı ve korunması konusunda duyarlı olmaya davet ediyoruz” dedi

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>