ABD KONSOLOSLUĞUNDAN BÜYÜKŞEHİR’E ZİYARET

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Kentin sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda kalkınması için hassas çalışmaların altına imza atan Hatay Büyükşehir Belediyesinin(HBB) bu konudaki kararlı çalışmaları yakından takip ediliyor.

Amerika Birleşik Devletleri(ABD) Adana Amerikan Siyasi İşlerden Sorumlu Konsolosu Rebecca Dofing, HBB Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Maden’e nezaket ziyaretinde bulunarak belediye ve kent hakkında bilgi aldı.

Hatay’ın hem Anadolu’nun hem de Orta Doğu’nun önemli şehirlerinden biri olduğunu ve sahip olduğu zenginliklerle özel bir yeri olduğunu ifade eden Doffing, nazik ev sahipliğinden dolayı Mehmet Maden’e teşekkürlerini iletti.

Gerçekleşen ziyaret ile ilgili düşüncelerini paylaşan Mehmet Maden de, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Konsolosa teşekkürlerini iletti.

Görüşmenin ardından Hatay’a özgü hediyeleri Doffing ve beraberindeki misafirlere takdim eden HBB Genel Sekreteri Maden, daha sonra misafirleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek bu ziyareti ölümsüzleştirdi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>