HBB’DEN ‘KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE’ EĞİTİMİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

HBB‘KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE’ KONULU EĞİTİM DÜZENLEYECEK

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü işbirliği ile 3 Ekim Çarşamba günü saat 10.00’da ‘ Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele’ eğitimi gerçekleştirilecek. Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (HATMEK) salonunda yapılacak olan eğitimde , kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda bilgi ve farkındalığın arttırılması konuları hakkında bilgiler verilecek.

Dünyada ve ülkede kadına yönelik şiddetin yaygınlığı, kadına yönelik şiddetin kadınlar ve çocuklar üzerindeki etkilerinin anlatılacağını vurgulayan yetkililer, ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin önlenmesi konularına da değinecek.

HBB yetkilileri, kadına yönelik şiddet konularında toplumsal farkındalık, duyarlılık, bilinç kazandırmak ve zihniyet dönüşümünü sağlamak amacıyla gerçekleştirilen eğitime tüm Hatay halkını davet etti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>