GÜNEYLERSPOR 2018-2019 SEZONUNU AÇTI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Güneylerspor her dönem olduğu gibi 2018-2019 sezonuna da iddialı girdi. Her branşta iddialı takımlar çıkarttıklarını belirten Güneyler Spor Kulübü Başkanı Fahri Serdar Özal, geçtiğimiz dönem yetiştirip Hatayspor’a transfer olan futbolcuları ile beraber sezon açılışını yaptı.
Karlısu Futbol tesislerinde yapılan sezon açılış törenine antrenörler Ersin UZUN, Talip SÜRGİT, Sefer KOCA ve Mehmet SÖZER’de katıldı.
Fahri Serdar Özal, geçtiğimiz dönem yetiştirip Hatayspor’a transfer olan futbolcuları (2003) Kerem DÖNMEZ, Melih DOĞRULOĞLU, Ahmed ÖZAL ve (2004) Ahmet Hakan GÖK ile hatıra fotoğrafı çekildikten sonra futbolcularına hitap etti.
Fahri Serdar Özal yaptığı konuşmada öncelikli olarak iyi bireyler yetiştirmeye çalıştıklarını belirtti ve şöyle devam etti “Antrenörlerimiz tarafından her yaş grubunun fizyolojik özelliklerini dikkate alarak hazırladığı antreman programları ile gençlerimizin bedensel gelişimlerine katkı sağlarken, öncelikle; iyi insan, iyi öğrenci ve sonunda iyi futbolcu prensibi ile çalışmalar yapıyoruz. Bu doğrultuda kurulduğumuz yıldan beri çalışmalarımız meyvelerini vermeye başlamıştır. Geçtiğimiz yıl Filiz lisans çıkarıp yetiştirdiğimiz ilk futbolcularımızdan Hatayspor’a 4 futbolcu vererek bunu ispatladık. Bu yılki hedeflerimizde de başarı ve Hatay sporuna ‘İyi Bireyler’ yetiştirmek. Bu konuda bize desteklerini esirgemeyen Güneyler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ahmet GÜNEY’e, Hamza Efendi Baklava Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Sayın Necmettin ÇALIŞKAN’a teşekkür ediyoruz.”
Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>