REYHANLI’DA DA ALTYAPI EKSİKLERİ TAMAMLANIYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), “Temiz Çevre ve Sağlıklı Yaşam” anlayışıyla kanalizasyon ihtiyaçlarını karşılama adına çalışmalarını Reyhanlı ilçesinde de sürdürüyor.

Atık suların sağlıklı şekilde toplanması ve kanalizasyon ihtiyacını karşılamak amacıyla çalışmalar uygulayan Genel Müdürlük, Yeşilova Mahallesi Okul Caddesi 200’lük koruge borularla 380 metre döşenen kanal hattı ile altyapı eksikliğinin giderildiğini ve çevre kirliliğinin önüne geçildiğini aktardı.

Fiziki ve teknik şartların göz önünde bulundurularak yapılan çalışmada kanal sularının çevreye akmasının da engellendiğini aktaran İdare, mahallelerdeki atıksuların modern yöntemler ile toplanması ve çevreye zarar vermeyecek halde tahliye edilmesi adına atıksu hattı döşeme çalışmalarının kent genelinde sürdüğünü vurguladı.

Teknik personel gözetiminde yapılan söz konusu çalışmada 1 kepçe, 1 kamyon ve 3 personelin görev yaptığını açıklayan HATSU, şebeke hatlarının güzergahları planlanırken tüm cadde ve sokaklardaki evlerin atıksu sisteminin bağlanabileceği prensibinin esas alındığını aktardı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>