BAŞKAN SEYFİ DİNGİL İHA’YA AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

 

Bu yıl İstanbul’da 8’incisi düzenlenen Hatay Tanıtım Günleri, Maltepe’deki fuar alanında etkinlikler devam ediyor.

İskenderun Belediyesi de Hatay Tanıtım Günleri’ndeki yerini aldı.

İSKENDERUN’UN GELECEĞİ PARLAK

Tanıtım standından İhlas Haber Ajansına açıklamalarda bulunan Başkan Seyfi Dingil,” İskenderun Akdeniz’in incisidir. İskenderun’da önemli projeleri ve yatırımları hayata geçirdik. Bu sene tanıtım günlerinin sekizincisini gerçekleştiriyoruz. Tabi Hatay’ı anlatmakla bitiremeyiz. Hatay kardeşlik, birlik ve beraberliğin kenti, medeniyetlerin bir kenti. Üç tane semavi dinin bir arada yaşadığı önemli bir kentimiz. Bütün esnafımızla, belediyelerimizle, valimizle, milletvekillerimizle İstanbul halkına, Hatay’ın kültürünü, yaşantısını, mutfak kültürünü, birliğini, beraberliğini tanıtmak için buradayız” dedi.

İSKENDERUN TÜRKİYE’NİN GÖZBEBEĞİ

İskenderun’un önemine de değinen başkan Seyfi Dingil, ” İskenderun Akdeniz’in incisi. Doğu Akdeniz’in en önemli kenti. İskenderun alt yapı olarak, demir çelik sektörü olarak, limanlarıyla, lojistikle, antrepolarıyla, gümrük ve ihracatıyla Türkiye’nin sayılı kentlerinden birisi. Her ne kadar ilçe olsak dahi Türkiye’de yaklaşık 45 vilayetten de daha büyük bir vilayet. Yaşantı olarak, kültür olarak, mantalite olarak İskenderun bayağı bir yol kat etmiş bir durumda. İskenderun’a hele hele şu Amanos Tüneli’nin de yapılması ile yani Türkiye’nin bir B planı diyorum. Geleceğin İskenderun’unu inşaa ediyoruz. Tüm İstanbulluları İskenderun’a davet ediyoruz “şeklinde konuştu. Başkan Seyfi Dingil daha sonra belediyenin çalışmaları ile bilgiler verdi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>