KADINLAR GÜÇLENSİN TÜRKİYE BÜYÜSÜN

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

MHP İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Demirdöven, Ankara’da gerçekleştirilen geniş kapsamlı genel istişare toplantısına katıldı.

Hatay’ı Temsil Ettik

Konuyla ilgili bir basın açıklaması yapan MHP İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Demirdöven: “Sayın Genel Başkanımız, Dr. Devlet Bahçeli Beyin talimatları doğrultusunda, Kadın Kolları Genel Koordinatörü, Ankara Millet Vekilimiz, Sayın Nevin TAŞLIÇAY Hanımefendinin Başkanlığında, 21- 23 Eylül tarihleri arasında Ankara da, Tüm il ve ilçe Kadın Kolları Başkanları, Kadın olan il genel meclis üyeleri ve belediye meclis üyelerinin katılımıyla, geniş kapsamlı genel istişare toplantısına, Hatayı temsilen, il ve ilçe Başkanları ve Dörtyol Belediyesi Meclis üyesi ile katılım sağladık.İstişare toplantımızın, açılış konuşmasında, Genel Koordinatörümüz Nevin TAŞLIÇAY Hanımefendi ve Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ Bey konuşmalarını yaptılar.

Her Zaman Hak Ettikleri Yeri Almışlardır

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli konuşmalarında; Türk tarihimizde Kadınlarımız, her zaman hak ettikleri yeri almışlardır. Kurtuluş savaşımızda, erkeklerimizle birlikte omuz omuza, kimi yerde Nene Hatun olarak,kimi yerde, Kara Fatma olarak,kimi yerde Halime Çavuş ve yüzlerce isimsiz kahraman olarak, vatan savunmasında görev almışlardır, diye ifade ederek; TÜRK Kadını maddenin, karanlığı içinde, ruhun aydınlığıdır, umutsuzluğun karanlığı içinde, huzurun aydınlığıdır, ihtirasların karanlığı içinde, faziletin aydınlığıdır,cehaletin karanlığı içinde, şefkatin aydınlığıdır, kavganın karanlığı içinde, sevginin ve bağlılığın aydınlığıdır, veciz sözleriyle, kadının her alanda olup, her alanda temsil edilmesi gerektiğini ifade ederek, Parti olarak her zaman, kadınlarımızın yanında olduklarını ve her şart altında, TÜRK kadınının hak ve hukukunu savunmayı sürdüreceklerini, ifade ettiler.

Üzerimize Düşeni Yapacağız

Ve şu sözü verdiler ;20 bin 498 belediye meclis üyesi, 1251 il genel meclis üyesi, 18 bin 143 köy muhtarı, 31 bin 635 mahalle muhtarı, 80 bin 696 köy ihtiyar meclis üyesi, 137 bin 781 mahalle ihtiyar meclis üyesi arasında kadınlarımızın hak ettiği sayı ve temsile ulaşmaları konusunda üzerimize ne düşüyorsa yapacağımızın sözünü kararlı bir şekilde veriyoruz.

Saygılarımı Sunuyorum

Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ Beyefendi ve Kadın Kolları Genel Koordinatörü, Sayın Nevin TAŞLIÇAY Hanımefendi,başta olmak üzere,biz kadınlar için düzenlenen bu programa emeği geçenlere, gizli kahramanlarımıza katılım sağlayan, Genel Başkan Yardımcılarına, Millet Vekillerine, MYK üyelerine,İl, ilçe Başkanlarına, Belediye meclisi ve il genel meclis üyelerine ve istişare toplantımızda bizlere seminer vererek bilgilendiren tüm hocalarımıza teşekkür eder, saygılarımı sunarım.

Türk Kadının Siyaset Yapacağı Parti, Milliyetçi Hareket Partisidir

Yapılan bu toplantı akabinde asil Türk kadınlarımızı, Milliyetçi Hareket Partisinde siyaset yapmaya, davet ediyorum. Türk kadının siyaset yapacağı parti, Milliyetçi Hareket Partisidir.”dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>