BAŞKAN YAVUZ GAZİ AİLELERİNE AKŞAM YEMEĞİ VERDİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

 

Milli ve Manevi değerlerine her zaman sahip çıkan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Gaziler Haftası münasebetiyle Gazilerimize ve Gazi ailelerine Akşam yemeği verdi.

24.09.2018 Pazartesi günü akşam 20.00’de Şehit Gülşah Güler Sosyal tesislerinde verilen akşam yemeğine, Hatay milletvekili Hüseyin Yayman, İlçe kaymakam vekili Yusuf Turan, Muharip Gaziler Dernek Başkanı Mehmet Yalçın, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bestami Antepli, Akparti ilçe başkanı Ömer Erdal Çelik, Mkü Rektörü Hasan Kaya, kurum ve daire müdürleri katıldı.

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Ak parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Ak parti ilçe başkanı Ömer Erdal Çelik yemeğe katılan Gazi ve gazi ailelerinin masalarını tek tek dolaşarak el sıktılar ve hoş geldin dediler.

Yemekte konuşma yapan Muharip Gaziler Dernek Başkanı Mehmet Yalçın; “ Bu Cennet vatan için canımız her daim fedadır. Rabbime ülkemiz için gazi olma şerefini bizlere bahşettiği için sonsuz şükürler olsun.

Bizler her zaman vatanımızın emrindeyiz. Allah muhafaza şuan bile ihtiyaç olsa bizler göreve hazırız.

Şunu da önemle belirtmek isterim ki, bizlere her zaman destek olan başta Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beye, Milletvekillerimize, Belediye Başkanımız Sayın Ayhan Yavuz’a, görev yapmış ve yapan bütün kaymakamlarımıza ve bizlerden sevgi ve saygısını esirgemeyen aziz hemşerilerime de bütün gazilerimize adına teşekkür ederim” dedi.

Daha sonra bir konuşma yapan Ak parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman; “Şuan bizler rahat ve huzurlu bir ortamda yaşıyorsak, şu an bu sofralarda huzurla bir araya gelebilmişsek bunları Ülkemiz için canlarını, kanlarını veren Şehitlerimize ve kollarını, bacaklarını kısaca vücudunu veren Gazilerimize borçluyuz. Bu vesile bütün Şehitlerimize ve Gazilerimize Yüce Milletimiz, aziz hemşerilerimiz ve özellikle de şahsım adına sonsuz minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

Ayrıca, Şehitlerimize Allah (c.c) rahmet, kederli ailelerine ve aziz milletimize de başsağlığı, gazilerimize de acil şifalar diliyoruz.

Şunu özellikle söylemek isterim ki, Şehit aileleri Şehitlerimizin bizlere emanetidir. Şahsımız ve Milletimiz olarak emanetlere her daim sahip çıkacağız. Gazilerimiz ve değerli ailelerine de elimizden gelen ne varsa her daim yanlarında olup destek olacağız” dedi.

Yapılan bu konuşmaların ardından Gazilerimiz ve Gazi aileleri, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve Milletvekili Hüseyin Yayman ile sohbet ettiler.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>