BAŞKAN SEYFİ DİNGİL YILDIRIM TEPE TAZİYE EVİ PROJESİNİ İNCELEDİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Yıldırım Tepe mahallesine yapılmakta olan taziye evi projesinin devam ettiğini belirtti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Yıldırım Tepe Mahalle Muhtarı Veli Demircan ile birlikte Yıldırım Tepe taziye evi projesini yerinde inceledi.

YILDIRIM TEPE’DE HİZMETLER SÜRÜYOR

Göreve geldikleri ilk günden bugüne kadar her mahalleye eşit hizmet götürdüklerini belirten Başkan Seyfi Dingil,” Yıldırım tepe mahallesinde birçok hizmeti hayata geçirdik. Muhtarımız ile birlikte yolların kaldırımların yenilenmesi konusunda çok çalıştık. Yeni yaşam alanları parklar ve şimdide taziye evi yapıyoruz. Feyezan kanalının yanında bulunan 15 dönümlük yeri devlet su işlerinden aldık. Bu alana olduğu gibi spor tesisleri, taziye evi, parkı ve kamelyaları ile bu alanı bölgenin nezih bir alanı haline getiriyoruz” dedi.

Başkan Seyfi Dingil, “Yıldırım Tepe mahallesinde büyük ihtiyaç duyulan taziye evi için bir süre önce çalışma başlatmıştık. Muhtarlık binamızın hemen yanına vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda çok güzel bir taziye evi yapıyoruz” diye konuştu.

BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’E TEŞEKKÜR

Yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren Yıldırım Tepe Mahalle Muhtarı Veli Demircan ise İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür ederek çalışmalarında başkan Seyfi Dingil’e başarılar diledi

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>