ARIZALARA HIZLI MÜDAHALE VATANDAŞI RAHATLATIYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Hatay’da yaşayan vatandaşların su ve kanalizasyon problemi kalmaması için yıllardır süren sorunlara neşter vurmak amacıyla mücadelesini sürdürüyor.

Kanalizasyon tıkanıklığı, içme suyu patlağı, kanal taşması gibi problemlerin ALO 185 HATSU Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine sorunun hızlı ve kalıcı bir şekilde çözümüne yönelik çalışmalar sürdürüldüğünü belirten Genel Müdürlük, İskenderun ilçesine bağlı Denizciler Mahallesi’nde kötü koku gelmesi üzerine oluşan arızaya hızlıca müdahale ederek sorunun giderildiğini aktardı.

Gece gündüz demeden çalışma gerçekleştiren HATSU ekipleri, yaptığı çalışma kapsamında hatları tıkayan taş parçaları ve kum birikintilerini vidanjör aracı ile temizleyerek Mahalle sakinlerinin rahata kavuşmasını sağladı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>