“HOŞ GELDİN MİNİK CAN” PROJESİ”SÜRÜYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Hoş Geldin Minik Can” “projesinin devam ettiğini belirtti.

İskenderun Belediyesi Kültür Müdürlüğü’ne bağlı ekipler proje kapsamında kent genelinde yeni doğan bebeklerin ailelerini ziyaret ederek İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in hediyelerini takdim ediyor.

AİLELERİMİZİN MUTLULUĞUNA ORTAK OLUYORUZ

Sosyal sorumluluk kapsamında projeyi hayata geçirdiklerini belirterek aileleri en mutlu günlerinde yalnız bırakmadıklarını belirten Başkan Seyfi Dingil, “Hoş Geldin Minik Can” projesiyle, ailelerimizin mutluluğuna ortak oluyoruz. Projeyle annenin ve bebeğinin ihtiyaçlarını gidererek onlara destek oluyoruz. Belediyecilik hizmetleri doğumdan ölüme, tüm hayatı kapsayan uzun ve zorlu bir süreçtir. Yeni bebek sahibi olan aileleri proje ekibimiz ziyaret edip ‘Hoş Geldin Minik Can’ setini kendilerine teslim ediyorlar” dedi.

ANNE- BABALAR MEMNUN

Aile bütçelerine küçük de olsa katkı sunulan uygulama, İskenderunluları memnun ediyor. Belediye ekiplerinin evlerine yaptıkları ziyaretleri sevinç ve mutlulukla karşılayan çiçeği burnunda anne ve babalar, “Bu uygulamayla ‘Biz Büyük Bir Aileyiz’ söyleminin gerçekliğini bizlere bir kez daha yaşatan belediyemize teşekkür ediyoruz. İskenderun ailesinin bir parçası olmak çok güzel, çok mutlu olduk. Belediye Başkanız Seyfi Dingil’e teşekkür ediyoruz” şekkinde görüş beyan ettiler.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>