BERBEROĞLU TAHLİYE EDİLDİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Yargıtay tarafından cezası onanan ve milletvekilliği bitinceye kadar cezasının infazının durdurulmasına ve salıverilmesine karar verilen CHP Milletvekili Enis Berberoğlu, Maltepe Cezaevi’nden tahliye oldu.

Cezaevinden çıkan Milletvekili Berberoğlu’nu sevenleri ve yakınları karşıladı.

Kısa bir açıklama yapan Berberoğlu, “CHP Milletvekili olarak Maltepe cezaevine girdim, yine bir milletvekili olarak dışarı çıkıyorum. Takdir edersiniz ki yaşadığım aşağı yukarı 16 aylık süreç üzerinde düşünülecek. Türkiye’nin karar vermesini gerektirecek bir süreç beni mazur görün. Birkaç gün aileme partime, bir danışayım. Bundan sonraki harekat tarzımı anlayım. Özellikle eski meslektaşlarım ilginize çok teşekkür ederim. Medyanın Maltepe Cezaevinde beni mahrum bırakmadığının farkındayım. En çok eşimle kızımı özledim” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu , CHP Genel Başkan Yardımcıları,Milletvekilleri ve partililer tarafından tahliyesi ile ile ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yapıldı.

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesaplarından :”Aramıza hoş geldin Enis kardeşim! Adalet uğruna adım adım verdiğimiz mücadeleyi artık birlikte sürdüreceğiz ve haksızlığa uğrayan herkes için adaletin peşinde yürümeye devam edeceğiz…”ifadelerine yer verdi.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir konu ile ilgili Sosyal Medya Hesaplarından yaptığı paylaşımda:”“İstanbul Maltepe’de 16 aydır tutuklu bulunan CHP Milletvekili Enis Berberoğlu, cezaevinden çıktı.Kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” İfadelerine yer verdi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>