YENİ MESKENLER İÇMESUYU ŞEBEKELERİNE KAVUŞUYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Defne ilçesinin muhtelif yerlerinde yapılan yeni yerleşim yerlerinin içme suyu ihtiyacının karşılanması adına çalışmaların sürdüğünü duyurdu.

Kullanıma elverişli olmayan şebekelerin değiştirilmesinin yanı sıra yeni yerleşim yerlerine içme suyu şebekesinin çekildiğini aktaran Genel Müdürlük, Defne’ye bağlı Çekmece Mahallesi Yeşilkent mevkisinde yapılan yeni yerleşkelere 90’lık borularla 100 metre yeni içme suyu şebekesinin döşendiğini ve böylelikle vatandaşların içme suyu yönünden sıkıntı yaşamayacağını belirtti.

İçme suyu ile birlikte kanalizasyon altyapı ihtiyacını da gidermek amacıyla kent genelinde projelerin hazırlandığını ve hayata geçirildiğini hatırlatan İdare, vatandaşların altyapı problemlerine ve taleplerine cevap olmak için ALO 185 Çağrı Merkezi üzerinden bildirim yapmaları konusunda çağrıda bulundu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>