BAŞKAN SEYFİ DİNGİL KONUKLARINI MAKAMINDA AĞIRLADI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

AK Parti Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Sara Gök ve İskenderun İlçe Kadın Kolları Başkanı Gül Nalcı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e nezaket ziyaretinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,“Yeni AK Parti Kadın Kolları Başkanımız Sara Gök Hanımefendi oldu. Bizlerde her zaman kendilerinde elimizden geldiğince destek vereceğiz. AK Parti’nin büyümesindeki en önemli aşamalardan bir tanesi kadın kollarının çok yoğun çalışması. Her seçimde kadın kolları üstün gayretiyle partimize destek vermiş üst sıralara çıkmasını başarılar kazanmasını sağlamıştır” dedi.

AK Parti Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Sara Gök ise “Aldığım görevin sorumluluğu ile tüm kadın kolları üyelerimiz ile birlikte durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Aldığımız bayrağı en iyi şekilde taşıyacağız. Rabbim yardımcımız olsun. Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyorum “dedi.

BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’E TEŞEKKÜR

Azganlık Organize Sanayi Orta Okul Müdürü Cengiz Kaya ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Armağan Korkmaz’da İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e nezaket ziyaretinde bulundular.

Eğitim ve öğretime vermiş olduğu desteklerden dolayı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkürlerini sunan Azganlık Organize Sanayi Orta Okul Müdürü Cengiz Kaya ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Armağan Korkmaz Başkan Seyfi Dingil’in her zaman her konuda yanlarında olduklarını dile getirerek başarılarının devamını dilediler

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>