SAMANDAĞ’DA “İLKÖĞRETİM HAFTASI” KUTLAMASI GERÇEKLEŞTİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Samandağ’da “İlköğretim Haftası” münasebeti ile Çelenk Sunma Töreni ve Kutlama Programı düzenlendi. 17 Eylül Pazartesi günü saat 09:30’ da Samandağ Hükümet Konağı Bahçesinde gerçekleşen tören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Atatürk Büstüne Çelenk sunumu ile başladı. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Çelenk Sunma Törenine Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, İlçe Milli eğitim Müdürü Hilmi Kapo, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Ateş, İyi Parti İlçe Başkanı Seyran Miçooğulları, Samandağ Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Uzay Fırıncıoğulları, ADD Başkanı Atiye Sönmez Erdoğdu, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

“ÇÖĞÜRLÜ İLKOKULU’NDA” KUTLAMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİ

“İlköğretim Haftası” münasebeti ile kutlama programı Çöğürlü İlkokulu’nda gerçekleşti. Kutlama Programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Saat 10:00’da Çöğürlü İlkokulu’nda gerçekleşen kutlama programına Samandağ Kaymakamı Murat Kütük, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Meltem Ahras Nural, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hilmi Kapo, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Samandağ Kaymakamı Murat Kütük yaptığı konuşmasında; “Çocuklarımız bugün bir eğitim öğretim yılına daha başlıyorlar. Belki veliler olarak eksiklikler, temin edemediğiniz şeyler olmuştur ancak sevgiyle, ilgiyle çocuklara gösterdiğiniz yakınlıkla okul idaresi ve öğretmenleri ile kurduğunuz diyaloglarla bütün sorunlar aşılacaktır. Her zaman çocuğumuzun mental olarak, psikolojik olarak bu eğitim öğretim yılına hazır bir şekilde gelmesidir. Bütün çocuklar, pilot olmak, doktor olmak, avukat olmak, hakim olmak zorunda değildir. Her çocuğun kendine göre özellikleri vardır ve bu özelliklerine göre eğitim almalarını sağlarsak inanın ki daha başarılı olacaktır. Bu bakımda öğretmenlerimizin sizlere olan tavsiyelerine güvenin ve ilgi alanlarına göre eğitim almalarını sağlayın. Değerli öğretmen arkadaşlarımız sizlerden de her yıl olduğu gibi fedakarlık bekliyoruz. Ben de kendim öğretmenlik yaptığım için öğretmenliğin bir fedakarlık mesleği olduğunu gayet iyi biliyorum. Evde yeri geldiğinde kendi çocuğumuza gösteremediğimiz sabrı, sevgiyi okulda öğrencimize gösteriyoruz. Bu anlayışla bir eğitim öğretim yılını daha inşallah geride bırakacağız. 2018 – 2019 eğitim öğretim yılı hepimize hayırlı uğurlu olsun. Bütün eğitim camiasına başarılar diliyorum“ ifadelerine yer verdi.

Okul öğrencileri tarafından şiirler okundu, müzik dinletisi verildi. Kutlama öğrencilerin Ront gösterimi sonrasında son buldu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>