SAMANDAĞ BELEDİYESİ’NİN ÇALIŞMALARI İLE YOLLAR DAHA GÜVENLİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Samandağ Belediyesi ekipleri yaptığı çalışmalar ile Samandağ’ı ileriye taşıyacak çalışmalarını gerçekleştiriyor. Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler yol yapım, onarım çalışmalarının yanı sıra parke kaplama ve tesviye çalışmalarını sürdürüyor.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in talimatları ile vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için çalışmalarını gerçekleştiren Fen İşleri ekipleri yaptıkları çalışmaları vatandaşların hizmetine sunuyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Ali Bulut, Samandağ’ın 42 Mahallesine eşit hizmet götürme gayesi ile çalışmaların gerçekleştirildiğini belirterek yapılan çalışmaların en kısa sürede tamamlanıp vatandaşların hizmetine sunmak için çalışmaları hızlandırdıklarını belirtti.

Bulut yaptığı açıklamasında; “Belediye Başkanımız sayın Mithat ;Nehir’in öncülüğünde ilçe genelinde çalışmalarımız gerçekleştiriyoruz. Bugün itibarı ile Çanakoluk Mahallesi Akbayır Sokak’ta parke kaplama çalışması devam ediyor. Uzunbağ Mahallesi’nde yol dolgu çalışması yapılıyor. Cumhuriyet Mahallesi Cengiz Topal Caddesine bağlanan ara sokakta stabilize yol çalışması yapılıyor. Cemal Gürsel Mahallesi İngiliz Okulu Sokakta stabilize yol çalışması yapılıyor. Ayrıca 107. Sokak’ta yapılan parke kaplama çalışması sürdürülüyor. Şükrü Kanatlı Mahallesi toplu konutlar civarında yol çalışması yapılıyor. Karaçay Mahallesi’nde ara sokaklarda stabilize yol çalışması yapılıyor. Kuşalanı Mahallesi’nde yol tesviye çalışması bitti. Çanakoğlu Mahallesi’nde mezarlık yolunda bakım ve onarım çalışması tamamlandı. Kurtderesi Mahallesi’nde temizlik çalışması yapıldı. Mızraklı Mahallesi’nde yol düzeltme çalışması yapıldı. Daha yaşanabilir bir Samandağ için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerine yer verdi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>