BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’DEN OTOGAR ESNAFINA ZİYARET

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, halk hizmet noktasında toplumun her kesimi ile fikir alış verişinde bulunduklarını belirtti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın ve otogar esnafını ziyaret etti.

ŞOFÖR ESNAFININ YANINDAYIZ

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Belediye olarak her zaman esnaflarımızın yanında olduk olmaya devam edeceğiz. Sizlerin görüş ve önerileri bizler için çok önemli. Taşımacılık yapan esnaflarımızın sorunlarının çözümü noktasında elimizden geleni yapmaya her zaman hazırız. Sorunlar ancak ortak akıl ile çözülür” dedi.

Akın ve otogar esnafı ise ziyaretlerinden dolayı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür ederek” Sağ olsun Başkanımız zaman zaman bizleri ziyaret ediyor. Başkanımız esnaflarımızın sorunlarının çözümü için ilçe belediyesi olarak kendilerine düşen görevi yerine getirmek için her zaman esnaflarımız yanında olduklarını belirttiler. İskenderun belediye başkanımız Sayın Seyfi Dingil beye teşekkürlerimizi sunarız” diye konuştu.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil daha sonra otogar esnafına belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler vererek yapılan hizmetler ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>