BAŞKAN SAVAŞ’TAN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 2018-2019 yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla mesaj yayımladı.

“EĞİTİM ÖĞRETİM HAYATINDA GÖSTECEĞİMİZ BAŞARI HAYATIMIZIN TEMELİ VE TEMİNATI OLACAKTIR”

Yayınladığı mesajda bir ülkenin gelişmişlik düzeyinin, o ülkedeki eğitimle doğrudan orantılı olduğunu belirten Başkan Savaş, “ İnsan hayatında aileden sonra en önemli basamak olan okul, bireyleri hayata hazırlayarak geleceğe ilişkin hedeflerimize ulaştıracak en önemli eğitim yuvasıdır. Eğitimin temel hedefi, sağlıklı, çalışkan, üretken, araştıran, soruşturan ve yorumlayan bireyler yetiştirmektir. Hayatımızın en önemli aşamalarından biri olan eğitim öğretim hayatında göstereceğimiz başarı hayatımızın temeli ve teminatı olacaktır. İyi yetişmiş, ülkesini ve dünyayı tanıyan donanımlı nesiller, hem kendilerinin geleceği hem de ülkemizin ve dünyamızın geleceği açısından son derece önemlidir. Ülkemizin aydınlık geleceğinin güvencesi olan çocuklarımız hepimizin en değerli varlıklarıdır. Çocuklarımızı ve gençlerimizi vatanımıza, milletimize ve en önemlisi kendilerine yararlı bireyler olarak geleceğe hazırlamak bizlerin vazifesidir. Onları daha iyi yetiştirebilir ve imkânlar sunabilirsek ülkemizin yarınları da daha parlak olacaktır. Geleceğimizin umudu, ülkemizin istikbali olan öğrencilerimizin ve onları hayata hazırlayan kıymetli öğretmenlerimizin, başarılarının ve azimlerinin artarak devam etmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşünceler ile başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi saygı ve şükranla anarken 2018-2019 eğitim-öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>