ALTYAPIDA BAKIM VE ONARIM SÜRÜYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarının eskimesi ile oluşan arızaların tamiri için çalışmaların Hatay genelinde aralıksız devam ettiğini duyurdu.

Hatay’ın bütün ilçelerinde ekipler tarafından özverili bir çalışma gerçekleştirilerek oluşan arızaların çözümünde vatandaş memnuniyetinin ön planda tutulduğunu aktaran Genel Müdürlük, İskenderun ilçesinde yapılan çalışmalar kapsamında gelen şikâyetlere anında cevap verildiğini hızlı bir şekilde müdahale yapılarak vatandaşların rahata kavuşmasının sağlandığını açıkladı.

Kanalizasyon Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler tarafından altyapının sorunsuz bir şekilde işlevini yerine getirmesi amacıyla sahada görev yaptığını bildiren İdare, İskenderun ilçesine bağlı Modernevler Mahallesi’nden kötü koku ve tıkanıklık şikâyeti üzerine araç ve personeller tarafından yapılan müdahalede hattın parçalandığının tespit edildiğini ve yenilenerek sorunun giderildiğini belirtti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>