İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL: DENİZCİLER’DEKİ PARKLARIN BAKIMI YAPILIYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Denizciler’deki parkların genel bakımının yapıldığını belirtti.

İskenderun Belediyesi Park Bahçe müdürlüğü ekipleri Denizciler Şehit Polis Burhan Mercan parkının genel temizlik ve bakım çalışmalarını tamamlandı.

Ekipler ilçe genelinde park ve yeşil alanlarda bakım ve temizleme çalışmasına aralıksız devam ediyor.

Çalışmaların belli rutin olarak devam ettiğini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Belediye olarak ilçe merkezi haricinde dış mahallelerde de çalışma yürütüyoruz. İlçemize kazandırdığımız park ve yeşil alan konusunda halkımızdan takdir alırken yine bu park ve yeşil alanların temizliği konusunda titizlikle çalışmalara devam ediyoruz. Ekipler bu parkta geniş çaplı sürdürdükleri temizlik işlerine devam ettiler” dedi.

PARKLARIMIZI TEMİZ TUTALIM

İskenderun genelindeki bazı parkların mesire alanı olarak da kullanıldığını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Vatandaşlarımız bu ağaçlık alanlarda piknik, mangal ve benzeri etkinlikler yapıyor. Vatandaşlarımızdan ricamız bu parkların ve alanları temiz tutmaları, çöplerini etrafa değil çöp kutularına atmalarını istiyoruz. Duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, her zaman temiz bir çevre için çalıştığımızı belirtiyoruz” diye konuştu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>