SAMANDAĞ BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR ,SAMANDAĞ DEĞİŞİYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Belediye Başkanı Mithat Nehir öncülüğünde daha yaşanabilir bir kent hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor.

İlçe genelinde yol yapım, bakım, onarım ve parke taşı döşeme çalışmalarını gerçekleştirdi.

KARDELEN SOKAK SAKİNLERİ BAŞKAN NEHİR’E TEŞEKKÜR ETTİ

Mağaracık mahallesi Kardelen Sokak’ta yol düzenleme ,parke yol kaplama çalışmalarının sonuna gelindi.Sokak sakinler Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’e teşekkür etti.

Mahalle sakinlerinden Mehmet Yaprak:”Bu çalışmadan çok memnunuz. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’e ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. “ifadelerine ye r verdi.

15 MAHALLEDE EŞ ZAMANLI ÇALIŞMALAR YAPILDI

Cemal Gürsel Mahallesi kanal yolunda parke kaplama çalışması gerçekleştirildi.

-Cemal Gürsel mahallesi 107.sokak ve yokuş sokak’ta yol stabilize ve yol kaplama çalışmalarına hazırlık, alt malzeme serme çalışması gerçekleştirildi.

-Değirmen başı mahallesi Yıldız Sokak’ta yol kaplama çalışması

-Meydan mahallesin yol kaplama çalışması

– Çanak oluk mahallesinde yol kaplama çalışması, bozulan mezarlık yolu sökülüp onarım çalışması gerçekleştirildi.

-Koyunoğlu Mahallesi yol tesviye ve parke kaplama çalışması gerçekleştirildi. Çamlık yolunda yol onarım ve bakım çalışması gerçekleştirildi.

-Cemal gürsel mahallesi yeni kilise civarında silindir çalışması ve yol stabilize çalışması yapıldı.

Ayrıca Uzunbağ, Fidanlı,Yeni Mahalle,Tekebaşı,Tomruksuyu,Cumhuriyet, Deniz mahallelerinde yol düzenleme çalışması, stabilize işlemi yapıldı.

Başkan Nehir, Samandağ Belediyesi olarak görev ve sorumluluk alanımız içerisinde bulunan tüm mahallelerimize hizmet götürmek için var gücümüzle çalıştık. Ekiplerimiz yoğun bir mesai harcadılar. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için başladığımız çalışmaları en kısa sürede tamamlayıp hizmete açtık. Merkez mahallelerimizden en uzak köylerimize kadar ulaştık, yatırım yaptık. Geçen 9 yılda ilk günkü enerjimiz ve heyecanımızla hizmet ettik. Samandağımıza kazandıracağımız hizmetler için ,daha aydınlık bir gelecek hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>