HASSA VE KIRIKHAN İLÇE BAŞKANLARINDAN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL’E ZİYARET

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti teşkilatlarının her zaman halkın hizmetinde olduğunu belirtti.

Hassa AK Parti Hassa İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve Kırıkhan İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “sorumluluk alanlarımız farklı olsa da bir tek sorumluluğumuz var, o da bu millete hizmet etmek. Bizler belediye nezdinde, sizler teşkilat nezdinde halka hizmet ediyorsunuz. Bizler yönetim kurulu üyelerimiz, kadın kolları üyelerimiz, gençlik kolları üyelerimiz, mahalle temsilcilerimizle birlikte her zaman çok güzel ve uyumlu bir çalışma içerisindeyiz” dedi.

Hassa AK Parti Hassa İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve Kırıkhan İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik ise Hatay genelinde ilçe belediyelerine ve teşkilatlara nezaket ziyaretlerinde bulunduklarını belirterek, çalışmalarında Başkan Seyfi Dingil’e başarılar dilediler.

BEYAZAY DERNEĞİNDEN ZİYARET

Öteyandan Beyaz Derneği Mersin Beyazay Derneği Başkanı Gökhan Arsu’da İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ederek derneğin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>