İZMİR ENTERNASYONAL FUARI’NDA HBB STANDINA YOĞUN İLGİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ (İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri) tarafından bu yıl 87’incisi gerçekleştirilen İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Hatay rüzgarı esmeye devam ediyor.

Bu yıl ‘Teknoloji’ ana teması ile gerçekleştirilen, Türkiye’nin ilk ve tek genel ticaret fuarı unvanına sahip fuarda, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin renkli standı yoğun ilgi görüyor.

UNESCO tarafından Yaratıcı Şehirler Ağı’na alınarak gastronomi şehri unvanına layık görülen Hatay, dünyanın dört bir yanından binlerce kişinin ziyaret ettiği İzmir Enternasyonal Fuarı’nda kültürel zenginliklerini, tarihi değerlerini ve dev projelerini ziyaretçilere tanıtıyor.

Hatay’ın sahip olduğu güzellikler karşısında hayranlıklarını gizleyemeyen misafirler, tüm bu değerlerin dünyayla tanıtılması için yoğun çaba harcayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve emeği geçenleri tebrik etti. 16 Eylül’e kadar kapılarını açık tutacak olan fuarda yerli ve yabancı binlerce misafiri ağırlayacak olan Büyükşehir yetkilileri, tüm bu zenginlikleri merak eden herkesi fuara ve yerinde görmek için Hatay’a davet etti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>