Sara Gök görevi devraldı

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Ak Parti Hatay İl Kadın Kollarında Sabahat Özgürsoy Çelik’ten boşalan Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Sara Gök, Antikhan Mahveli Plaza’da gerçekleşen törende Ak Parti Hatay görevi devraldı.

27.Dönem Milletvekili seçimlerinde Ak Parti 5.sıra adayı olarak meclise giren Ak Parti Hatay İl Kadın Kolları eski başkanı Sabahat Özgürsoy Çelikten göreve getirilen Hatay Otizimliler Derneği Sara Gök devir teslim töreninde görevine resmen başladı.

Yoğun katılımın gerçekleştiği törene Hatay AK Parti Milletvekilleri Abdülkadir Özel, Sabahat Özgürsoy Çelik, Hüseyin Yayman, AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Yayladağ Belediye Başkanı Mehmet Kalkan, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Şaban Kurt, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Selma Tunç, çeşitli STK üyeleri ve parti üyeleri katıldı.

“Makamlar Yüce Allah’ın Emanetidir”

Devir teslim töreninde konuşan AK Parti Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Sara Gök; “AK kadınlarımız Türk siyasi hayatına, kalite, incelik, zarafet ve nezaket getirmiştir. Makam ve mevkiler Yüce Allah’ın emanetidir.17 yıldır Hatay da, AK davaya hizmet etmiş, büyük ve güçlü Türkiye sevdası için gecesini gündüzüne katan hanım kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum. Hatay teşkilatımızın kurulduğu günden bu yana teşkilatımızın her kademesinde emek verip, ahrete irtihal etmiş tüm AK sultanlarımızı, rabbimden rahmet ve mağrfiet diliyorum.”

“AK Kadınlar Arakanlı, Filistinli kadınların gözü kulağı”

“Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın deyimi ile ak sultanlar siyasetin asli unsuru haline gelmiştir. Benden önceki dönelmede de bu görevi ailelerinden evlatlarından işinden feragat eden ak kadınlar biliyor ki Türkiye kadınları arakan da Filistin de Bosna da ne kadar kadın varsa oradaki kadınların gözü kulağıdırlar. Bunun bilinciyle mevcut arkadaşlarımızın tecrübesi aramıza katılacak arkadaşlarımızın sinerjisiyle iyi işler çıkartacağımız kanaatindeyim.

“Büyükşehiri alacağız”

Yaklaşan yerel seçimleri de değerlendiren Gök; “Önümüzde yerel seçimler var. Buradan tüm dava arkadaşlarıma sesleniyorum ve uyarıyorum. Adayımız kim olursa olsun, tüm gücümüzle arkasında olacağız. Çalmadık kapı, sıkılmadık el gidilmedik hane bırakmayacağız. Hatay ımızı Ak belediyecilikle tanıştırmadan vatandaşlarımız rahat yüzü görmeyecek. Büyükşehir belediyesini alacağız ve Hatay’ımızı eski tarihi günlerine kavuşturacağız.” dedi.

Güler; “AK sultanların dokunuşları değerli”

Devir teslim töreninde konuşan AK Parti İl Başkanı İbrahim Güler; “Sara gök kardeşimize hayırlı hizmetler yapmasını ve icra edeceği çalışmaların memleketimize hayırlı olmasını temennni ediyorum. Hatay da il teşkilatı olarak 24 Haziran seçimini atlattık. Tüm seçimlerin toplamından değerliydi. Teşkilatlarımıza büyük görev düşüyordu. Ak sultanların yaptığı dokunuşların büyük önemi ve değeri vardı. Gece 3”te uykusuzluktan yorgunluktan bayılıp kalan kadın kolu üyelerimiz vardı. Ramazan ayı içerisinde aile ziyaretleri yapar iken kendi ailesinden uzak kalan üyelerimiz vardı. Bunun bilinciyle yerel seçimlere de hazırlanacağız.” şeklinde konuştu.

Törende görevi devralan Sara Gök, milletvekilleri ve belediye başkanları katılımcılarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>