SAMANDAĞ PAZARINDA HALK VE ESNAF MEMNUNİYETİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Samandağ Belediye Başkan Vekili Ayhan Çapar geleneksel olarak her hafta Pazartesi günü kurulan Samandağ pazarını ziyaret etti. Samandağ Belediyesi ekiplerinin yaptığı çalışmaları denetleyerek esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Esnaf ve vatandaşları dinledi. Esnaf ve vatandaşlar, memnuniyetlerini dile getirerek yazın tozundan, kışın çamurundan korunabildikleri, trafik sorunun ortadan kalktığı modern bir Pazar yerine kavuştukları için Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’e bu hizmetinden dolayı teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Samandağ Belediye Başkan Vekili Ayhan Çapar, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in öncülüğünde Samandağ’ı ileriye taşıyacak vizyon projelerin hayata geçirildiğini ve Samandağ Pazarının gerek kapalı mekanlarının olması nedeniyle, gerekse tuvalet ve benzeri ihtiyaçların giderilebileceği imkanlar,trafik sorununun aşıldığı , halkın rahatça alışveriş yapabileceği bir mekana kavuştuğunu belirtti.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in vizyon projeleri ile Samandağı ileriye taşıdığını belirtti.

Samandağ Pazarı Projesi ile bu konuda gerek ulaşım gerekse birçok konuda insanların ve esnafın zorluk yaşadığı bir konumdan daha rahat ve modern bir konuma gelindiğini belirtti.

Bu anlamda gerek esnafın gerekse vatandaşların memnuniyetini görmekten mutluluk duyduğunu ifade etti.

Yapılan çalışmalar ile ilgili Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerden bilgi alarak birçok konuda zabıta ekiplerinin vatandaşa yardımcı olduğunu gözlemleyerek iyi izlenimlerle pazardan ayrıldı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>