Kuyumcular Odasından Emniyet Müdürü Tolunay’a Ziyaret

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat ve yönetim Kurulu üyeleri İskenderun’a yeni atanan Emniyet müdürü Mustafa Mithat Tolunay’ı ziyaret ederek yeni görevin de başarılar dilediler.

Tanışma ziyareti samimi sohbet ortamın da gerçekleşirken Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Fırat: İskenderun kozmopolit bir ilçe. Her kentin, her dilin barış için de, huzurla yaşayabildiği modern bir yerleşim yeridir sözlerine dikkat çekti.

Bu barış ve huzur ortamını bizlere sağlayan Emniyet teşkilatımıza teşekkür ederiz. Gece, gündüz demeden huzurun sağlanması için gayret vermeniz vatanseverliğinizin bir göstergesidir şeklinde konuştu.

Asayiş olayları nın en az olduğu İskenderun, doğası ile insanı ile bir bütünlük arz ediyor sözleri ile konuşmasına başlayan İskenderun Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay, Emniyet Teşkilatının her zaman halkın, huzuru ve güvenliği için çalıştığını, İskenderun’un huzuru için çalışmalarının her daim devam edeceğini söyledi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>