BAŞKAN SEYFİ DİNGİL KONUKLARINI MAKAMINDA AĞIRLADI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, göreve geldikleri ilk günden bugüne kadar Mülki amirler ve kurum müdürleri ile sürekli iletişim halinde olduklarını belirtti.

Sivas / Gölova Kaymakamlığına tayini çıkan Kumlu Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu, Kumlu Belediye Başkanı İbrahim Paç ve İskenderun Ortodoks Kilisesi Vakfı Başkanı Can Teymur Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Kumlu Kaymakamımız halka hizmet noktasında birçok başarılı çalışmalara imza atmıştır. Kendisine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni görevlerinde de başarılar diliyoruz. Rabbim yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Sivas / Gölova Kaymakamlığına tayini çıkan Kumlu Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu bölgede önemli hizmetleri hayata geçirdiklerini belirterek Hatay’a genelinde veda ziyaretlerinde bulunduklarını belirtti.

Kumlu Belediye Başkanı İbrahim Paç’ın ziyaretinde konuşan Başkan Seyfi Dingil,”Zaman zaman belediyelerimizin ve kurumlarımızın temsilcileri ile bir araya geliyoruz. Yapılan ve yapılmakta olan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bizler bölgemizin gelişmesi ve kalkınması noktasında büyük gayretler gösteriyoruz. Bu anlamda halkımıza daha iyi hizmet getirme çabası içerisinde olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

İskenderun Ortodoks Kilisesi Vakfı Başkanı Can Teymur’un ziyaretinde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’da hoşgörü barış ve kardeşlik ortamının tüm Dünyaya örnek teşkil ettiğini ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından konuklar Başkan Seyfi Dingil’e çalışmalarında başarılar dileyerek çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundular.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>